- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 19 серпня 2017 р.

Дніпрогаз як фактор розпалювання ворожнечі всередині країни?

Коли постає мова про Дніпрогаз, можновладці Дніпра, як дешеві шльондри, ховають очі і відмежовуються від даної пікантної теми. Саме тому, це, колись комунальне підприємство, перетворюється на терористичну організацію, яка бере у заручники і під контроль на своїх умовах, весь мегаполіс і область.
А всього й треба, всім разом, хором вголос, почати задавати незручні питання: куди зникло одноіменне комунальне підприємство? Яким чином абонентська база персональних даних перекочувала до приватного монополіста? Коли і ким, комунальна власніть, у вигляді відповідної інфраструктури, передана у використання і користування приватному монополісту? Який прибуток отримує місцевий бюджет від господарської діяльності монополіста? Які проводяться роботи по модернізації мереж інфраструктури? Ну, і так далі… А головне – хто, за все, що скоєно, відповідатиме!
Мовчите? Отримуйте газовий терор!
Пропонуємо переглянути відео з «зустрічі» представників ініціативної групи відімкненого від газопостачання будинку на ж/м Тополя – 1 та представників громади з керівництвом ПАТ «Дніпрогаз», яка відбулась 18 серпня 2017 року.
Забігаючи наперед інформуємо, що та частина перемовин, яка залишилась поза відеозйомкою, інформативно безглуздо-недолуга. Адже, представники приватного монополіста ПАТ «Дніпрогаз», в особі технічного директора Безпрозваного Юрія Леонтійовича, в своїх злочинних діях посилаються на рішення приватного підприємства з назвою «Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг» (НКРЕКП), а також на постанови створеного в неконституційний спосіб Кабінету Міністрів України (КМУ), що до Громадян України, немає жодного відношення.

Читайте також:

Мін’юст не підтвердив статусу Кабінету Міністрів України як державного органу (відповідь на запит)

Про МІНЕНЕРГОВУГІЛЛЯ в статусі приватного підприємства (відповідь на запит)

НКРЕКП як приватне підприємство (відповідь на запит)


Кабмін не зміг підтвердити свою правосуб’єктність з першої спроби (відповідь на запит)


4 коментарі:

  1. Те ж саме і ПАТ Запоріжгаз - вони обікрали всі громади Запорізької області поцупивши власність громадян - газорозподільні мережі. У ПАТ Запоріжгаз немає у власності даже ОДНОГО метра газових труб.

    ВідповістиВидалити
  2. Те ж саме і ПАТ Запоріжгаз - вони обікрали всі громади Запорізької області поцупивши власність громадян - газорозподільні мережі. У ПАТ Запоріжгаз немає у власності даже ОДНОГО метра газових труб.

    ВідповістиВидалити
  3. Запоріжгаз є розпалювач ворожнечі всередині територіальних громад Запорізької області
    Коли постає мова про Запоріжгаз, можновладці Запорізької області, ГУ нацполіції в Запорізькій області, Прокуратура Запорізької області, як дешеві шльондри, ховають очі, тупо відмовчуються і відмежовуються від даної пікантної теми. Саме тому, це, колись комунальне підприємство, перетворюється на терористичну організацію, яка украла у громадян Запорізької області всю комунальну власність – обласні, міжрайонні, міські та сільські газорозподільні мережі, не вступає з жодним власником мереж та з жодним Споживачем в договірні правовідносини, бере у заручники і під контроль на своїх умовах, весь мегаполіс і область, всіх Громадян України в Запорізькій області, які за Конституцією України є Верховною Владою в Унітарній державі Україна.
    Конституція України 1996 року Стаття 5. Носієм суверенітету і єдиним джерелом влади в Україні є народ. Народ здійснює владу безпосередньо і через органи державної влади та органи місцевого самоврядування.
    А всього й треба, всім разом, хором вголос, почати задавати незручні питання:
    куди зникло однойменне комунальне підприємство?
    Яким чином абонентська база персональних даних перекочувала до приватного монополіста?
    Коли і ким, комунальна власність, у вигляді відповідної інфраструктури, передана у використання і користування приватному монополісту?
    Який прибуток отримує місцевий бюджет від господарської діяльності монополіста?
    Які проводяться роботи по модернізації мереж інфраструктури?
    Ну, і так далі… А головне – хто, за все, що скоєно, відповідатиме!
    Мовчите? Отримуйте газовий терор!
    Ви знаєте хто є акціонерами та володарями цієї ТЕРОРИСТИЧНОЇ ЗЛОЧИННОЇ АНТИНАРОДНОЇ структури ?
    1) ЦЕНТРАГАЗ ХОЛДІНГ ЛІМІТЕД (CENTRAGAS HOLDING LIMITED),
    HE 226823, КІПР Компания Centragas Holding AG (г. Вена, Австрия) контролируется украинским бизнесменом Дмитрием ФИРТАШЕМ - 14.5000 %
    2) Приватне акціонерне товариство "Газтек", 31815603, УКРАЇНА - 49.9759 %
    3) Національна акціонерна компанія "Нафтогаз України", 20077720, УКРАЇНА - 25.0000%
    4) Бувші КГБешники, Сушники, високопосадові бувші Мукора – 10,52%

    ВідповістиВидалити
  4. Додам i вiд Харкова. У Харковi i областi така ж ситуацiя! У Куп'янську вже йде повноцiнне протистояння жителiв мiста та району з ПАТ Харкiвгаз та мiсцевою владою,яка з початку пiдтримала газових шахраiв,а тепер злякалась справедливого гнiву жителiв i термiново хоче прикрити свою ганьбу пошуком винних!!!

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -