- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділю, 22 жовтня 2017 р.

Забороняю від’єднувати мене від газопостачання! – заява Громадянина

Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.

Стаття 19. Конституції України

   Публікуємо логічний підсумок листування з «фейковими» підприємствами і органами (нижче), - тими «мильними бульбашками», які (захопивши комунальну власність територіальної громади) надають послуги (ПАТ «Дніпрогаз» і ВАТ «Дніпропетровськгаз Збут»), і тими «мильними бульбашками», які «дахують» дане беззаконня (приватні НКРЕКП. «Міненерговугілля», АМКУ, КМУ і т. д.).

Хронологія в публікаціях:

Запит до Антимонопольного комітету України стосовно монополіста ПАТ «Дніпрогаз»

Вас запитували про офшори та анексію комунальної власності (відповідь АМКУ щодо ПАТ «Дніпрогаз»)

Газ в 12,5 рази дешевше – математика громадянина-власника по формулі «Дніпро мінус»

Як у Дніпрі шукали підтвердження на право користування газорозподільною системою компанією ПАТ «Дніпрогаз»

«Кури бамбук, читай газету» - контекст переписки щодо встановлення права на користування газорозподільною системою ПАТ «Дніпрогаз»

Кримінальному провадженню по крадіжці вкраденого газу – бути!


   Покладаємо великі сподівання на те, що відповіді, які залишилися відкритими, знайдуть своє відображення у кримінальному провадженні Громадянина України Долженка Олександра Володимировича, який подав до правоохоронних органів заяву про злочин (явку з повинною) про крадіжку вкраденого газу. Більше того – домігся відкриття даного кримінального провадження, через ухвалу суду.


P.S. Персональна відповідальність чекає на кожного, хто створив схеми по виведенню фінансового ресурсу в офшори, для підриву економічної безпеки України. Адже, відповідно до статті 111. Кримінального кодексу України державна зрада, тобто діяння, умисно вчинене громадянином України на шкоду суверенітетові, територіальній цілісності та недоторканності, обороноздатності, державній, економічній чи інформаційній безпеці України: перехід на бік ворога в умовах воєнного стану або в період збройного конфлікту, шпигунство, надання іноземній державі, іноземній організації або їх представникам допомоги в проведенні підривної діяльності проти України, - карається позбавленням волі на строк від дванадцяти до п’ятнадцяти років з конфіскацією майна або без такої.


   Підсумок листування з нелегітимними органами і офшорними прокладками (фото):





2 коментарі:

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -