- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 24 лютого 2018 р.

Як підзаробити на «біометризації»?

   Почніть ознайомлення з цієї публікації: Дніпро: «біометризація» зі шкільної скам’ї від мера Філатова?
   Відповідь на питання у назві публікації, більш ніж. очевидна.
   Називаєш пілотний проект з нотками прояву турботи про майбутнє, на кшталт: «Безпечна школа», потім, підтягуєш до бюджетного корита фіктивну, атрофовану мерзоту і впродовж подальших п’яти років, розпилюєш майже сімдесят народно-общакових «лямів», до всього байдужих лохів.

   Залишається без відповіді лише одне риторичне питання: навіщо почали втілювати «пілотний» зі збору персональних даних про учнів і їх батьків, та навіщо почали з повального фотографування всіх діточок зазначених у відповіді шкіл, а головне - яке обладнання при цьому використовували?
   Публікуємо відповідь, яку нам надав Департамент гуманітарної політики управління освіти Дніпровської міської ради (на фото):







































































Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -