- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 22 березня 2018 р.

Секретаріат Кабміну підтвердив незаконність Постанови КМУ № 658 (про ДМС)

   На наш запит на інформацію до Кабінету Міністрів України з приводу законності Постанови № 658 від 15 червня 2011 року «Про утворення територіальних органів Державної міграційної служби», Секретаріат зазначеного органу. надісла копію запитуваного документа, яка відповідає оригіналу.

Нагадаємо, що відповідно до статті 117. Конституції України Кабінет Міністрів України в межах своєї компетенції видає постанови і розпорядження, які є обов'язковими до виконання.
Акти Кабінету Міністрів України підписує Прем'єр-міністр України.
Нормативно-правові акти Кабінету Міністрів України, міністерств та інших центральних органів виконавчої влади підлягають реєстрації в порядку, встановленому законом.
Далі, без коментарів…

                                                       Кабінет Міністрів України

                                               Прем’єр-міністру України
                                               Гройсману Володимиру Борисовичу
                                               вул. Грушевського, 12/2, місто Київ,
                                               Київська область, 01008

                                                 Громадянин України, Українець:
                                                 Філіпенко Сергій Веніамінович,
                                           м. Дніпро, Дніпропетровська обл., 49055
                 e-mail: svf2011@ukr.net

                                           Запит (вих. № 649/18) 
                    про надання публічної інформації за Законом України
                                     "Про доступ до публічної інформації"

   Стаття 34. Конституції України гарантує кожному громадянину України право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
   Керуючись положеннями Конституції України, Законів України «Про доступ до публічної інформації» та Закону України «Про інформацію», у визначений законом строк,

                                                      Прошу:

1. Надати завірені належним чином фотокопії оригіналу титульної і останньої сторінок Постанови Кабінету Міністрів України від 15 червня 2011 року № 658 «Про утворення територіальних органів Державної міграційної служби»;
2.   Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати в електронному вигляді на мою електронну адресу.
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати змістовну відповідь по суті запиту – вказати причину та перенаправити (переадресувати) запит за належністю, у відповідності до вимог Закону України «Про доступ до публічної інформації», розпоряднику зазначеної інформації.

     Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»http://bagnetnacii.blogspot.com


    12 березня 2018 року                                                     Філіпенко С. В.







                                                    

1 коментар:

  1. повідомте на почту кому передати інформацію про приєднання до позову до суду . до сбу???

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -