- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 17 березня 2018 р.

Закони, не працюють? – А вони, є?


6 лютого 2018 року до Апарату ВРУ був надісланий електронний запит. Питання, щодо завірених належним чином фотокопій саме оригіналів запитуваних законів.(в додатку на фото).

ККУ вже в них нема, бо передали в Держархів. Увага!
На питання про ЗУ "Про опис державних символів України та порядок їх використання" взагалі відмовчались. Розумієте так, що на рівні ізотерики нас вже "обули" та на рівні підтвердження правдивості офіційних документів перевели в площину визнання їх легітимними (не плутати з "законними") (домальовуємо самі картинку та визнаємо бандитів законниками).
І так...Кримінальний Кодекс України (оригінал) та ЗУ "Про виконавче провадження" (оригінал) (завірені... відповідно) не мають підписів президентів та відповідної великої державної печатки України. В мене питання риторичнее: як офіційні ЗМІ опублікували ці закони в газетах? Вони хоч з оригіналами знайомляться? Чи буде хто з вас Громадяни України їх виконувати? Хто там стверджував, що закони не працюють??? А вони Є????

Фейсбук, Сергей Нескородев 



Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -