- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

середу, 14 червня 2017 р.

Суддя Дубіжанська порушує закон (відео)

   13 червня 2017 року об 10:00 в Красногвардійському районному суді міста Дніпропетровська мало б відбутись перенесене раніше відкрите судове засідання по скасуванню судового наказу у провадженні (від 02.02.2017) щодо «намальованого» створеним в неконституційний спосіб КП «Теплотранс» боргу за опалення, людині, яка відмовилась від централізованого опалення вісім років тому, про що повідомила в належний спосіб (письмово) надавача відповідних послуг.

   Але вкотре, суддя Дубіжанська, створеного також в неконституційний спосіб приватного Красногвардійського районного суду міста Дніпропетровська, перенесла судове засідання на 18 липня, мотивуючи своє рішення неявкою представника позивача.
   Отже, приймати незаконне рішення у вигляді судового наказу на користь фейкового позивача, не дослідивши і не встановивши його правосубєктність, як юридичної особи публічного права, та ще й у відсутності відповідача – нормальна судова практика, а провести у визначений законом термін розгляд справи без позивача, який вже втретє ігнорує виклики до суду, – не можна (???).
   До перегляду відео зазначимо, що для прийняття рішення про перенесення дати скдового засідання, суддя Дубіжанська, у відповідності до положень статті 163. ЦПКУ, у призначений для розгляду справи час, виключно у судовій залі мала б відкрити судове засідання і оголосити присутнім, яка справа розглядатиметься. Секретар судового засідання мала б доповісти судові, хто з викликаних у справі осіб з'явився в судове засідання, чи вручено судові повістки та повідомлення тим, хто не з'явився, та повідомити причини їх неявки, якщо вони відомі.
Суддя, в свою чергу, відповідно до положень статті 16. Закону України «Про судоустрій і статус суддів», мала б здійснювати правосуддя (відкрити засідання) в мантії та з нагрудним знаком, а не в «прикиді» базарної торговки рибою.
Громаді Дніпра не потрібні судді, які порушують закон!

Січеславське ноу-хау – розсилка матеріалу по інстанціях:

Вища рада правосуддя:


Вища кваліфікаційна комісія суддів України:

public_info@vkksu.gov.ua

Генеральна прокуратура України:


Красногвардійський районний суд Дніпропетровська:


Верховна Рада України:


v_zvernen@rada.gov.ua




Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -