- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 11 червня 2018 р.

Костя Більцан – рейдер і рекетир?!!

Костя Більцан – рейдер і рекетир?!!
   Швидше «гумовий нацюцюрник», який відряджають «на передок» справжні рейдери і рекетири. Ті, які залишаються за лаштунками грабунку і дерибану державного і комунального майна. Ті, хто смикає маріонетку борцуна-більцана, за мотузки, поки він бовтається «на передку».

   Інтернет перетворюється на вигрібну яму, клоаку нечистот і сморіду, варто лише вбити в пошук ім’я цього «героя», ярого борця з корупцією.
   Даний персонаж, який називає себе юристом і політиком нової формації, за щедрі гонорари влаштовує показові протестні акції блокування різноманітних успішних підприємств, змушуючи підприємців, крім визначених законодавством податків, сплачувати щомісячну «мзду за спокій».
   Саме на це борцун-більцан розраховувал і у випадку з легальним пунктом прийому металобрухту в Дніпрі, запропонувавши підприємцям (01 червня 2018 року) юридичні послуги («дах»), в обмін на щедру, щомісячну плату його послуг. Отримавши відмову, борцун-більцан зі своєю командою вдався до блокування підприємства, яке справно сплачує податки в державний бюджет і має настільки повний пакет правоустановчої і дозвільної документації, що навіть, це приємно вразило бувалих правоохоронників.
   Перед переглядом хронології блокування варто зазначити, що «умови» борцуна-більцана, прийняті не були. Під час блокування роботи підприємства ушкоджень зазнав один працівник даного підприємства, який потрапив до лікарні із струсом мозку та забієм лівого ліктя, саме після поштовху борцуна-більцана.
   Підсумки будуть підведені у суді... 








Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -