- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

середу, 26 листопада 2014 р.

ЗРАДНИКІВ ПРИСЯГИ - В ЗОНУ АТО!

В Дніпропетровську є такий нелегітимний орган, як Дніпропетровська міська рада. Чому нелегітимний? Зараз відповім:

Відповідно до Статті 140 Конституції України (головного закону країни), місцеве самоврядування є правом територіальної громади.


В місті з районним поділом, яким є Дніпропетровськ, найменшою територіальною одиницею може бути тільки район міста. Існує відповідна процедура утворення і реєстрації територіальної громади, як відповідної адміністративної одиниці і первинного суб’єкта місцевого самоврядування. В свою чергу районні територіальні громади формують і підпорядковуються міській раді.

В Дніпропетровську – 0 (нуль) зареєстрованих територіальних громад, а отже постає логічне питання про чинність і законність існування  Дніпропетровської міської ради, як представницького та виконавчого органу, бо даний орган створений всупереч діючій Конституції України.

«Працюють» в нелегітимному представницько-виконавчому органі такі ж самі нелегітимні комітети та комісії, які плювати хотіли на головний закон країни – Конституцію. Більш того, вони перебрали на себе функції суду і зухвало виносять вироки від імені України. Одним з таких органів, для якого Адміністративний кодекс більш пріоритетний за Конституцію України є пережиток комуняцького минулого – Адміністративна комісія, яка сьогодні перетворилася на каральний інструмент злочинних корупційних схем.

Детально про корупційну схему

Кожну свою зустріч із громадськістю очільник ГУМВС в Дніпропетровській області Віталій Андрійович Глуховеря розпочинає зі звіту, в якому обов’язково згадує свої героїчні кадри, котрі ціною свого життя сьогодні рятують Україну воюючи в зоні АТО. І кожного разу начальник обласної міліції просить повідомляти про правопорушення, або злочинні дії своїх підлеглих, які іще не змогли налаштуватися на нові рейки – чесно служити державі і її народу.

Отже, користуючись нагодою повідомляю, що в Дніпропетровську діє шахрайська схема за організацією і реалізацією якої стоять правоохоронці та представники Адміністративної комісії при Дніпропетровській міській раді.
В Дніпропетровську, в мережі продуктово-торгівельних закладів поширюється практика, коли неповнолітніми покупцями (за документами, а не за зовнішнім виглядом) робиться закупка слабоалкогольних виробів, після чого в безкомпромісну боротьбу із продавцями-злочинцями вступає бригада «доблесних правоохоронців».

Особливістю «правоохоронців» є:
Цивільний одяг, напалм, відвертий тиск і залякування «злочинця-продавця» (вибирають тільки дуже молодих), а також відсутність бажання вручати копії складених протоколів про адміністративне правопорушення «порушникам».

Особливістю неповнолітніх «жертв» є:
Зовнішній вигляд акселератів та наявність при собі метрики – свідоцтва про народження (А ваші діти мають цей документ при собі?).

Після складання фальшивого протоколу (копію якого забувають надати) в гру вступає Адміністративна комісія при Дніпропетровській міській раді (на чолі з Медведчуком В. М. і секретарем Яковенко В. О.), яка на підставі фальшивки, в супереч Конституції, ухвалює свій вердикт.

В конкретному випадку (про який йдеться в матеріалі) підставою для винесення Адміністративною комісією свого чергового  «вердикту» послугував протокол складений групою представників правоохоронних органів, а саме:

Трєбухов Олексій Олексійович – майор, старший оперуповноважений КМСД (Кримінальна міліція у справах дітей) Ленінського РВВС міста Дніпропетровська, службове посвідчення №139446;

Дубровна Вікторія Володимирівна – капітан, оперуповноважена КМСД, службове посвідчення №133341;

Кононов Ярослав Олегович – старшина, дільничний інспектор, службове посвідчення №134043;

Іванущик Андрій Васильович – сержант, оперуповноважений карного розшуку, службове посвідчення №131638.

Вищезазначені особи переповнені альтруїзму і непримиримого ставленням до злочинності у всіх її проявах, під час своїх відпусток (з їх слів, бо всі були у цивільному), перебуваючи в збудженому стані, волею судьби опинившись разом в один і той час поблизу скоєння злочину (в Жовтневому районі), не змогли пройти повз особу неповнолітньої Сумської Наталі Євгенівни 1998 року народження з відкоркованою пляшкою слабоалкоголки у руці, збереженим чеком про відповідну покупку та свідоцтвом про народження в кишені модних джинсів.

Підтримуючи нестримне бажання всіх вищезазначених осіб натхненно працювати на благо країни, пропоную наступне:
Всіх, хто складав присягу народу України і має службове посвідчення правоохоронця, відправити в зону АТО для виконання своїх службових обов’язків перед державою;
Всіх, хто діє всупереч діючій Конституції України та виносить неправомірні вердикти, відправити розвантажувати демонтовані незаконно встановлені кіоски для потреб бійців в зоні АТО.

Матеріал підготував фізично і психічно здоровий, не приймаючий наркотиків та не страждаючий думками про суїцид, не колекціонер вибухівок, зброї і будь-яких заборонених речовин, Сергій Філіпенко

Пропоную Вашій увазі відео про засідання Адміністративної комісії та з камер відеоспостереження магазину «Варус». Раджу переглянути повністю.


Далі буде… 

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -