- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 2 грудня 2014 р.

ОПТИМІЗАЦІЯ, ЯК ІНСТРУМЕНТ ГЕНОЦИДУ

Геноцид нації завжди починається з її штучного зубожіння. Помістіть людей в нестабільне середовище і, справу зроблено. Нестабільне середовище можна створити позбавивши людину стабільного (нехай і невеличкого) прибутку.

З падінням народжуваності, зникає потреба в тій кількості збудованих соціальних закладів (дитячі садочки, школи, лікарні і т.д.) і обов’язково знаходяться ті, хто неодмінно спробує цим скористатися на свою користь.


Саме за таким сценарієм відбувається дерибан комунального майна та всього багатства України. На зміну хижій приватизації, прийшла нещадна оптимізація, які в своєму контексті споріднені з колективізацією і є закамуфльованими інструментами геноциду.

Наразі, активістів Громадського руху «Багнет Нації» цікавить питання форми власності комерційних споруд на території МСЧ №56 в місті-шпиталі Дніпропетровську.

З цим питанням ми йдемо до Дніпропетровської міської ради, а також, до Красногвардійської районної у місті Дніпропетровську ради.
                                                                                         Дніпропетровська міська рада
                                                                                   пр. К. Маркса, 75, м. Дніпропетровська,
                                                                                         Дніпропетровської області, 49000
                                                                              Громадянин України Філіпенко С. В.
                                                                                                   49055 м. Дніпропетровськ,
                                                                                                               svf2011@ukr.net

                                                                           Запит 
                              про надання публічної інформації за Законом України
                                             "Про доступ до публічної інформації".
   Я, Філіпенко Сергій Веніамінович, як громадянин України, мешканець і представник Територіальної громади міста Дніпропетровська, незалежний блогер та учасник Громадського руху «Багнет Нації», в цей складний для країни час, розуміючи всю відповідальність перед своєю країною, розуміючи вірогідність завдання ракетно-бомбового удару з боку зовнішнього агресора, керуючись  ст.140-143  Конституції України, ст.2 та ст.316-318  Цивільного кодексу України та ст. 3, 4, 5, 19, 20 Законом України  "Про доступ до публічної інформації",  ст. 5, 9, 28, 29, 32, 33 Закону України  “Про інформацію”,
 Прошу :
1.    Впродовж п'ятиденного терміну надати публічну інформацію – копію Генерального плану МСЧ №56 (медично-санітарної частини) та копію протоколу про згоду Територіальної громади Красногвардійського району міста Дніпропетровська щодо передачі з комунального у житловий фонд нового корпусу МСЧ №56. який знаходяться на території вищезазначеної медичної частини і одночасно є нерухомим майном  ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ Красногвардійського району  міста Дніпропетровська.
2.    Впродовж п'ятиденного терміну надати публічну інформацію з наданням копій відповідних рішень про те, чи узгоджувалось з Територіальною громадою Красногвардійського району міста Дніпропетровська  питання комерційної забудови території МСЧ №56: магазин АТБ, капітальні торгівельні споруди замість паркану лікарні, ТЦ «Південний».. Та чи є розпорядником цього майна вищезазначена Територіальна громада.
3.    Впродовж п'ятиденного терміну надати витяг із протоколу загальних зборів власника Територіальної громади Красногвардійського району міста Дніпропетровська про доручення на фінансування та утримання зазначених у п.1 об’єктів.
4.    Відповідь надати у письмовому і електронному вигляді на мою вищезазначену домашню та електронну адреси.
5.    Відповідь, як і запит, будуть опубліковані на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

Додаток: ксерокопії фотокопій комерційних споруд на території МСЧ №56 – 4 арк.


02.12. 2014                                                                                              Філіпенко С. В.




Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -