- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 29 квітня 2017 р.

Три роки формально з головою і заступником та правом підпису судді-втікача (відповідь Бабушкінського суду)


   Нарешті, отримали офіційну відповідь на наш запит на інформацію до/від Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська та зробили, для себе, дуже багато цікавих відкриттів, на що не спромігся б, навіть, Кусто.


   Дослідивши надані документи зазначимо, що дана установа з 24 квітня 2015 року формально очолювалася головою Литвиненком І. Ю. і його заступником Татарчук Л. О., а право вчиняти юридичні дії від імені юридичної особи без довіреності, у разі відсутності керівника, належало  одіозному судді-втікачу, громадянину Росії Бібіку М. М. Ну, якось так…











   Нагадаємо, що відповідно до частини третьої статті 5. Конституції України ніхто не може узурпувати державну владу.
   Відповідно до статті 124. Конституції правосуддя в Україні здійснюють виключно суди. Делегування функцій судів, а також привласнення цих функцій іншими органами чи посадовими особами не допускається.
   Згідно до статті 127. (КУ) правосуддя здійснюють судді.
   Керуючись положеннями статті 128. Конституції призначення на посаду судді здійснюється Президентом України за поданням Вищої ради правосуддя в порядку, встановленому законом.
   Згідно з положеннями статті 51. Закону України «Про судоустрій і статус суддів» судді, голови судів та їх заступники, судді у відставці мають посвідчення, зразки яких затверджуються Радою суддів України. Посвідчення судді, голови суду, заступника голови суду, судді у відставці підписує Президент України.  

   Відповідно до Положення про порядок виготовлення, обліку, видачі, заміни та знищення посвідчень суддів, суддів, яких призначено на адміністративні посади, суддів у відставці, народних засідателів та присяжних, затверджене Рішенням Ради суддів України від 25.04.2014 № 23, Посвідчення є офіційним документом, який засвідчує займану посаду особи, якій його видано, та підтверджує повноваження власника посвідчення, встановлені Конституцією та Законом  України «Про судоустрій і статус суддів».

Вони «вершитимуть» доти, допоки ми їм дозволятимемо це робити.
  Наша «зброя» - ЗАКОН!!!

  ВСЕ БУДЕ - КОНСТИТУЦІЯ!!!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -