- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 6 вересня 2018 р.

Дніпро: суддівсько-прокурорсько-поліцейсько-адвокатський шабаш

   Вам не страшно жити в Україні – країні беззаконня? Ваш «переляк», ще попереду. Адже 37-й рік - повертається!
   Вас можуть схопити, оформити у відділенні поліції під іншим, чужим ім’ям, судити в позаурочний час без присутності адвоката, «Іменем України» в приватному Індустріальному районному суді Дніпропетровська, обрати запобіжний захід «тримання під вартою», а в цей час слідчі, під пильним наглядом приватної прокуратури, стахановськими темпами шитимуть справу білими нитками, допитуючи в день до десятка свідків, яких, потім, в судове засідання, навіть і не запросять.

   Сьогодні, представники Громадської організації «Волонтерський центр допомоги військовим і цивільним «Вільна Доля» були присутніми на виставі суддівсько-прокурорсько-адвокатської змови при переобранні запобіжного заходу ув’язненому, громадянину Гвінеї Сілла Ягубі, якого з 11 червня 2018 року, утримують в слідчому ізоляторі Дніпра.
   Варто зазначити, що після письмового звернення ГО «Вільна Доля» до пенітенціарної служби, умови утримання підслідчого суттєво покращилися. Сіллу Ягубу перевели до більш «комфортної» камери, припинилися фізичні катування і тортури, а також було дозволено зконтактувати телефоном з дружиною.
   Повертаючись до сьогоднішнього засідання, варто зазначити, що суддя (а за сумісництвом голова зазначеного суду) Шофаренко Юрій Федорович, призначений на посаду після переведення з Київського районного суду міста Симферополя Автономної Республіки Крим в неконституційний спосіб - указом непередбаченої Конституцією України посадовою особою - виконуючим обов’язки Президента України, Голови Верховної ради України злочинцем турчиновим, впровадив апробацію беззаконня, по відношенню до фізичної особи, громадянина іншої держави.
   Готуйтесь, фізособі, 37-й рік повертається…
   Вже ввечері стало відомо, що адвокатеса взяла самовідвід. Перший пішов...


  


Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -