- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 26 січня 2021 р.

Сила Правди: УСБУ Вінниці – юр.особа приватного права?

 

   Передмова: Прийшов час визначатись. Як варіант, для тих хто сьогодні несвідомо опинився поза межами юрисдикції Конституції України 1996 року – явка з повинною до Українського народу Самостійної української держави України (утвореної 1 грудня 1991 року). Адже, відповідно до частини другої статті 111. Кримінального кодексу України звільняється від кримінальної відповідальності громадянин України, якщо він на виконання злочинного завдання іноземної держави, іноземної організації або їх представників ніяких дій не вчинив і добровільно заявив органам державної влади про свій зв'язок з ними та про отримане завдання.

Читайте також: СИЛА ПРАВДИ: ЮО «ВІННИЦЬКА МІСЬКА РАДА» - матеріали реєстраційної справи

СИЛА ПРАВДИ: ЮО «ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ ВІННИЦЬКОЇ МІСЬКОЇ РАДИ» - матеріали реєстраційної справи

СИЛА ПРАВДИ: ЮО «ВІННИЦЬКА ОБЛАСНА ДЕРЖАВНА АДМІНІСТРАЦІЯ» - матеріали реєстраційної справи

СИЛА ПРАВДИ: ЮО «ВІННИЦЬКИЙ МІСЬКИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ» - матеріали реєстраційної справи

СИЛА ПРАВДИ: ЮО «ВІННИЦЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД ВІННИЦЬКОЇ ОБЛАСТІ» - матеріали реєстраційної справи

СИЛА ПРАВДИ: ЮО «УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ» - матеріали реєстраційної справи

Вих. № 030 ((((((( СБУ ви молодці!

"так, закону не існує;

так, зареєстровані як субєкт господарювання"

_______________________________________

ГОСПОДАРСЬКИЙ КОДЕКС УКРАЇНИ

Глава 2
ОСНОВНІ НАПРЯМИ ТА ФОРМИ УЧАСТІ ДЕРЖАВИ І МІСЦЕВОГО САМОВРЯДУВАННЯ У СФЕРІ ГОСПОДАРЮВАННЯ

Стаття 8Участь держави, органів державної влади, органів місцевого самоврядування в господарській діяльності

1. Держава, органи державної влади та органи місцевого самоврядування не є суб'єктами господарювання.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))

_______________________________________

ПОЛОЖЕННЯ про Державний реєстр звітних (статистичних) одиниць України

1. Державний реєстр звітних (статистичних) одиниць України (надалі - Державний реєстр) - це автоматизований банк даних для забезпечення єдиного державного обліку всіх господарюючих суб'єктів, на які поширюється Закон України "Про державну статистику" ( 2614-12 ) і що є юридичними або фізичними особами (підприємцями) і підлягають відповідно до чинного законодавства державній реєстрації.

_______________________________________

В Україні також існує Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України (ЄДРПОУ) автоматизована система збирання, накопичення та опрацювання даних про юридичних осіб всіх форм власності та організаційно-правових форм господарювання, відокремлені підрозділи юридичних осіб, що знаходяться на території України, а також відокремлені підрозділи юридичних осіб України, що знаходяться за її межами. Формує та веде його Державний комітет статистики України.

_______________________________________

ПОЛОЖЕННЯ про Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України

1. Єдиний державний реєстр підприємств та організацій України
(ЄДРПОУ) - це автоматизована система збирання, накопичення та опрацювання даних про юридичних осіб всіх форм власності та організаційно-правових форм господарювання, відокремлені підрозділи юридичних осіб, що знаходяться на території України, а також відокремлені підрозділи юридичних осіб України, що
знаходяться за її межами.

2. Суб'єктами Єдиного державного реєстру підприємств та
організацій України (далі - Реєстр) є юридичні особи та відокремлені підрозділи юридичних осіб всіх форм власності та
організаційно-правових форм господарювання, що находяться на території України та провадять свою діяльність на підставі її
законодавства (далі - суб'єкти).

_______________________________________

https://www.youtube.com/watch?v=RjDWW0xm_Mk

_______________________________________

від _______________ 20___ року

УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ ЄДРПОУ 20001473

21007, м. Вінниця, вул. ГРУШЕВСЬКОГО 27

Запит

про надання публічної інформації за Законом України

"Про доступ до публічної інформації"

Ознайомившись з положеннями ст.ст. 358131419202122232428293031323440555660646869124125140141142143 Конституції України, ст.ст. 281316317318319321324327 Цивільного кодексу України, Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», ЄВРОПЕЙСЬКА ХАРТІЯ місцевого самоврядування, ст.ст. 6667364365367 Кримінального кодексу України, ст.ст. 2356791011202124252931 Закону України «Про інформацію», ст.ст. 123451014192021 При наданні особі інформації про себе та інформації, що становить суспільний інтерес, плата за копіювання та друк не стягується22 п.2. Відповідь розпорядника інформації про те, що інформація може бути одержана запитувачем із загальнодоступних джерел, або відповідь не по суті запиту вважається неправомірною відмовою в наданні інформації. П.3 Розпорядник інформації, який не володіє запитуваною інформацією, але якому за статусом або характером діяльності відомо або має бути відомо, хто нею володіє, зобов'язаний направити цей запит належному розпоряднику з одночасним повідомленням про це запитувача., 24 Закону України «Про доступ до публічної інформації».

Відповідно до Форма №6 «Реєстраційна картка про підтвердження відомостей про юридичну особу» УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ (копія якого додається - Додаток 1), де не вказано яким розпорядчим актом утворена дана юридична особа, проте вказано, що вона зареєстрована на Кулак Іван Іванович та його Ідентифікаційний номер (прихований). А засновником являється Служба Безпеки України з кодом ЄДРПОУ 00034074.

Також, відповідно до ст.81 п.2 Цивільного Кодексу України - Юридичні особи, залежно від порядку їх створення, поділяються на юридичних осіб приватного права та юридичних осіб публічного праваЮридична особа приватного права створюється на підставі установчих документів відповідно до статті 87 Цивільного Кодексу України. Юридична особа приватного права може створюватися та діяти на підставі модельного статуту в порядку, визначеному закономЮридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Ст.81 п.3 Цивільного Кодексу України встановлюються порядок створення, організаційно-правові форми, правовий статус юридичних осіб приватного права. Порядок утворення та правовий статус юридичних осіб публічного права встановлюються Конституцією України та законом.

Але, відповідно до відповіді Апарату Верховної Ради України №18/10-2188 від 18 грудня 2020 року (копія якого додається - Додаток 2) закону, який встановлює і визначає порядок утворення, ліквідації, реорганізацію, реєстрації та набуття правового статусу юридичних осіб публічного права - органів Державної влади, органів влади АРК та органів місцевого самоврядування не існує, що унеможливлює надання Вам відповідної копії. Тому,

ВИМАГАЮ НАДАТИ:

1.        Належним чином засвідчену, відповідно до ДСТУ 4163-2003, копію Розпорядчого акту, бланку суворої звітності, про створення юридичної особи публічного праваз назвою УПРАВЛІННЯ СЛУЖБИ БЕЗПЕКИ УКРАЇНИ У ВІННИЦЬКІЙ ОБЛАСТІ, яка була зареєстрована з кодом ЄДРПОУ 20001473.

2.     Фейсбук, Valentin NameTo

3.     Сила Правди

 

https://www.facebook.com/groups/sulapravdu/




1 коментар:

  1. Это чтож получается? Любой может пойти и зарегистрировать себя, как подразделение СБУ.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -