- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

ЗА ЧИЙ РАХУНОК ШАБАШ?

Дніпропетровськ й досі залишається серед лідерів по кількості символіки тоталітарних часів. Ця символіка просякла усюди: починаючи з назви самого міста, назв районів міста, вулиць, проспектів, парків і тому подібне, але мало хто над тим замислюється: «вулиця Серова або парк Калініна – ну, той що?».
За 23-и роки незалежності ми б мали позбутися цього «спадку» (в цивілізований спосіб), але ми спромоглися позбутися потужної економіки, ядерного статусу держави та видовищного українського футболу, а ці істукани і досі стоять.


Цікаво, за чий рахунок утримуються ці «національні скарби» і, хто в тому зацікавлений. Отже, йдемо до Дніпропетровської міської ради.
                                                            До Дніпропетровської міської ради
                                                      Пр. К. Маркса, 75, м. Дніпропетровська,
                                                                Дніпропетровської області, 49000
                                                            Громадянин України Філіпенко С. В.
                                                                             49055 м. Дніпропетровськ,
                                                                                                svf2011@ukr.net

                                                                  Запит 
                       про надання публічної інформації за Законом України
                                    "Про доступ до публічної інформації".
   Я, Філіпенко Сергій Веніамінович, як громадянин України, мешканець і представник Територіальної громади міста Дніпропетровська, незалежний блогер та представник Громадського руху «Багнет Нації» в цей складний для країни час, коли йде війна і коштів не вистачає на першочергове і необхідне, керуючись  ст.140-143  Конституції України та ст.2 та ст.316-318  Цивільного кодексу України та ст. 3, 4, 5, 19, 20 Законом України  "Про доступ до публічної інформації",  ст. 5, 9, 28, 29, 32, 33 Закону України  “Про інформацію”,

 Прошу : 
1.    Впродовж п'ятиденного терміну надати публічну інформацію про те, чи мають історичну та архітектурну цінність пам’ятники, погруддя, обеліски, барельєфи на фасадах будівель і споруд, а також пам’ятні дошки, що відкрито пропагують антиукраїнський зміст часів тоталітаризму і спланованого знищення української нації, які знаходяться на території ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ міста Дніпропетровська.
2.     Впродовж п'ятиденного терміну надати публічну інформацію про те,  з яких фондів або розрахункового рахунку фінансуються утримання, зазначених у п.1 об’єктів.
3.    Впродовж п'ятиденного терміну надати витяг із протоколу загальних зборів власника територіальної громади міста Дніпропетровська про доручення на фінансування та утримання зазначених у п.1 об’єктів.
4.    Відповідь надати у письмовому і електронному вигляді на мою вищезазначену домашню та електронну адреси.
5.    Відповідь, як і запит, будуть опубліковані на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com


28.11.2014                                                                                Філіпенко С. В.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -