- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

пʼятницю, 28 листопада 2014 р.

А, «Іскандери» – полювати на горобців та стріляти по бляшанках?

Теперішня українська «влада» не контролює величезний відрізок східного кордону нашої країни. За інформацією ЗМІ на кордоні Росії з Україною вже розташовані оперативно-тактичні ракетні комплекси «Іскандер». Дальність ураження цілі – 500 км. Більше того, ОТРК «Іскандер» може бути засобом доставки тактичної ядерної зброї.


Дніпропетровська область з обласним центром повністю підпадає в зону ураження.
Інформаційна хвиля з приводу оприлюднення інформації про наявність бомбосховищ в Дніпропетровську, вщухла не дав жодних конкретних результатів.
Отже, за інформацією йдемо до Дніпропетровської міської ради.

                                                             До Дніпропетровської міської ради
                                                       Пр. К. Маркса, 75, м. Дніпропетровська,
                                                                Дніпропетровської області, 49000
                                                            Громадянин України Філіпенко С. В.
                                                                             49055 м. Дніпропетровськ,
                                                      
                                                                                                       svf2011@ukr.net

                                                                Запит 
                   про надання публічної інформації за Законом України
                                  "Про доступ до публічної інформації".
   Я, Філіпенко Сергій Веніамінович, як громадянин України, мешканець і представник Територіальної громади міста Дніпропетровська, незалежний блогер та представник Громадського руху «Багнет Нації» в цей складний для країни час, коли йде війна, а Дніпропетровська область є форпостом безпеки всієї України, розуміючи вірогідність ракетного удару наявними на території України оперативно-тактичними ракетними комплексами «Іскандер», керуючись  ст.140-143  Конституції України та ст.2 та ст.316-318  Цивільного кодексу України та ст. 3, 4, 5, 19, 20 Законом України  "Про доступ до публічної інформації", ст. 5, 9, 28, 29, 32, 33 Закону України  “Про інформацію”,

 Прошу: 
1.           Впродовж п'ятиденного терміну надати публічну інформацію про адреси всіх об’єктів Фонду захисних споруд цивільного захисту (бомбосховищ), які знаходяться на території ТЕРИТОРІАЛЬНОЇ ГРОМАДИ міста Дніпропетровська, крім захисних споруд закритих та режимних підприємств. задля проведення громадського аудиту.
2.           Впродовж п'ятиденного терміну надати публічну інформацію про те,  з яких фондів або розрахункового рахунку фінансуються утримання в належному цільовому стані зазначених у п.1 об’єктів.
3.           Впродовж п'ятиденного терміну надати витяг із протоколу загальних зборів власника територіальної громади міста Дніпропетровська про доручення на фінансування, утримання та цільове використання  зазначених у п.1 об’єктів.
4.           Відповідь надати у письмовому і електронному вигляді на мою вищезазначену домашню та електронну адреси.
5.           Відповідь, як і запит, будуть опубліковані на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com


28.11.2014                                                                                Філіпенко С. В.

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -