- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 16 травня 2015 р.

НАЛАГОДЖЕНА СИСТЕМА ВІДПИСОК, ІГНОРУВАННЯ ТА ПОТУРАННЯ ЗАКОНІВ І КОНСТИТУЦІЇ

Відповідно до Закону України «Про Службу безпеки України», на Службу безпеки України (СБУ) покладається захист конституційного ладу в Україні. До завдань СБУ також входить попередження, корупції та організованої злочинної діяльності у сфері управління і економіки та інших протиправних дій, які безпосередньо створюють загрозу життєво важливим інтересам України.

Діяльність Служби безпеки України ґрунтується на засадах законності та відповідальності перед народом України. Правову основу діяльності Служби безпеки України становлять Конституція України та Закон «Про Службу безпеки України». Служба безпеки України інформує про свою діяльність через засоби масової інформації.

Прокуратура України становить єдину систему, яка в порядку, передбаченому Законом «Про Прокуратуру України», здійснює встановлені Конституцією України функції з метою захисту прав і свобод людини, загальних інтересів суспільства та держави.
Це, витяги з законів про Службу безпеки та Прокуратуру України. В цих документах є іще дуже багато гарних і правильних слів, а іще більше букафф… Букафф закону!

В Дніпропетровську, як і по всій країні, третє десятиліття відбувається активний дерибан комунального майна, знищення історичних пам’яток та унікальних підприємств. В цей же час, ті, хто мав би стати на захист національної власності з мечем, щитом та булавою, займаються відписками та ігноруванням. Питання: ЧОМУ???

Публікуємо відповіді (фото) на наш колективний запит до СБУ в Дніпропетровській області, в хронологічній послідовності: СБУ - Прокуратура області - Прокуратура міста.


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко




Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -