- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 13 червня 2015 р.

ХТО ЗАРОБЛЯЄ НА «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЇ»?

Для нас кожен черговий лист, отриманий на наш запит від держустанов, як для малої дитини кіндер-сюрприз. Тест на дотик, на просвіт – в середині щось є! Швидше приготувати каву, відрізати краєчок поштового конверту, і ось, він, довгоочікуваний «сюрприз».


8-го червня (поточного року) ми звернулись з інформаційним запитом до Дніпропетровської обласної ради стосовно уточнення географічного місця розташування Обласної дошки інформації. Відповідь, яку ми отримали у визначений законом термін, здивувала своєю відвертою некомпетентністю її підписанта – виконуючої обов’язки голови обласної ради Тетяни Федорівни Дацько. Цитата, як підтвердження вищезазначеного: «…обласна рада відмовляє в задоволенні Вашого запиту, оскільки відповідно до своєї компетенції не володіє інформацією, яка запитується» (?).

Ну, по-перше, нам не подобається, коли нам «відмовляють в задоволенні», а по-друге: «жіноча пам’ять» – це діагноз!

Останнім часом дуже багато говорять про тотальну корупцію, яка пронизала кожну клітину державного управління, а також місцевого самоврядування.

Повертаючись до теми нагадаємо, що буквально 27 травня (два тижні тому), відбулася чергова сесія Дніпропетровської обласної ради, під час якої було внесено зміни (додатком) до кошторису так званої «Програми розвитку місцевого самоврядування у Дніпропетровській області на 2012-2017 роки» (в народі – «програма децентралізації»), підписану Т. Ф. Дацько. Так ось, ця «програма децентралізації», крім багатьох інших «веселих» пунктів містить пункт про «підтримання в належному стані Обласної дошки інформації», на що з обласного бюджету виділяється 615 тисяч народних гривень (на 2012 рік – 345,0, 2013 рік – 45,0, 2014 рік – 90,0, 2015 рік – 45,0 та 2016 рік – 90,0).
Для мешканців Дніпропетровська і пані Дацько нагадаємо, що інформаційна дошка Дніпропетровської обласної ради географічно знаходилась на розі проспекту Кірова та проспекту Пушкіна. Пам’ятаєте? Сірий цегляний паркан з декоративною «шубою», ялинки, квіти, травичка, зірочки героїв праці, мапа області і тому подібне. Так ось, у 2013 році, цю дошку (по-суті цегляний паркан) було демонтовано, а на її місці з’явився музей «Парк ракет», урочисте відкриття якого відбулося 29 жовтня 2013 року напередодні Революції гідності.
Революція гідності, продовжується! Виконуючій обов’язки, як зазначено у відповіді, хотілося б порадити уважно вивчати документи, які їй на напівзігнутих підносять на підпис лизоблюди, бо завтра може статися так, що у відкидне віконце броньованої двері в металевій мисці подаватимуть тюремну баланду…
Матеріал підготував: Сергій Філіпенко
Ексклюзивні фото «Обласної дошки інформації»





Сьогодні на цьому місці розмістився «Парк ракет»

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -