- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 3 листопада 2016 р.

Конституційний переворот на Дніпропетровщині під патронатом «губера» Резніченка

   На Дніпропетровщині продовжують створювати об’єднані, антиконституційні територіальні громади з легкої руки нелегітимних депутатів місцевих рад всіх рівнів, голів, депутатів та чиновників Дніпропетровської обласної ради та обласної державної адміністрації, під патронатом губернатора Валентина Резніченка.

   Згідно до положень Закону України «Про місцеві державні адміністрації» основними завданнями місцевих державних адміністрацій визначені виконання Конституції та законів України. Місцеві державні адміністрації в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці повинні забезпечувати законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян.
   Відповідно до положень вищезазначеного закону повноваження голів місцевих державних адміністрацій припиняються Президентом України у разі порушення ними Конституції і законів України.
   З огляду на положення Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» місцевий референдум є формою вирішення територіальною громадою (юридичною особою публічного права) питань місцевого значення шляхом прямого волевиявлення. Предметом референдуму може бути будь-яке питання, віднесене Конституцією та законами України до відання місцевого самоврядування. Рішення, прийняті місцевим референдумом, є обов’язковими для виконання на відповідній території.
   Вищезазначене, написано дотепною мовою, але це, не стосується «Задзеркалля», в якому існує не Гарант Конституції, а барига – гарант власної кишені, - разом із своїми ставлениками, яким плювати на Конституцію і закони України.
   З моменту вступу в дію Конституції України - жодноі утвореної в конституційний спосіб територіальної громади юридичної особи публічного права на теренах Дніпропетровщини. Жодної легітимно сформованої місцевої ради в межах Дніпропетровської області, яка б, у відповідності до чинного законодавства, мала б представляти інтереси відповідної територіальної громади (юридичної особи публічного права) та виступати від її імені. Жодної реакції правоохоронних органів (ГПУ, СБУ, МВС) на незаконні дії органів виконавчої влади та органів місцевого самоврядування, їх посадових і службових осіб.
   Антиконституційний конвеєр продовжує працювати «стахановськими» масштабами, випльовуючи генно-модифіковані гібриди, які підривають законні устої країни. Губернатор Дніпропетровщини радо звітує про створення іще 18 об’єднаних (антиконституційних) територіальних громад під мовчазний спів німих місцевих журнашлюх та злочинну бездіяльність «правоохоронців».
   Прийде час, відповідатимуть всі!
Публікуємо фото підтвердження заколоту (на фото).

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко














































Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -