- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

пʼятницю, 9 червня 2017 р.

Недолугі закони як досконалий інструмент геноциду - Круглий стіл в Дніпрі 09.06.2017 (відео)

Сьогодні, 09 червня 2017 року в Дніпрі відбувся круглий стіл на тему: «Недолугі закони як досконалий інструмент геноциду».
Учасники обговорили загрози і наслідки вже діючого закону «Про забезпечення комерційного обліку природного газу», а також провели паралелі зазначеного закону із вже підписаним (08 червня 2017 року) Порошенко законом «Про ринок електричної енергії України».


Більше деталей в відео:




4 коментарі:

  1. Обратите внимание Как зарегистрирован дом, квартира КАК Объект Недвижимости ИМУЩЕСТВА а не как жилая квартира, имуществом Вы жильцы не владеете а владеете объектами ,т.е не предназначено для жилья! Разберитесь с этим какие собственники!? Поправьте если я не права.

    ВідповістиВидалити
  2. Т.е натариус при покупке квартиры вносит в Реесты не квартиры а обьеккт

    ВідповістиВидалити
  3. Как юридиче,ки решить этот вопрос ??

    ВідповістиВидалити
  4. Если собственник местная власть то пусть и платят комуслуги

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -