- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділю, 1 жовтня 2017 р.

АПУ підтвердила незаконність Жовтневого суду Дніпра

   Відповідно до статті 124. Конституції правосуддя в Україні здійснюють виключно суди. Делегування функцій судів, а також привласнення цих функцій іншими органами чи посадовими особами не допускається.
   Відповідно до частини першої статті 125. Конституції України та частини першої і другої статті 19. Закону України «Про судоустрій і статус суддів» суд утворюється. реорганізовується і ліквідовується ЗАКОНОМ (!).

   Проект закону про створення чи ліквідацію суду вносить до Верховної Ради України Президент України після консультацій з Вищою радою правосуддя.

Читайте також: В Дніпрі працює суд Української РСР (документ)


    Отже все, що створено в будь-який інший спосіб є таким, що не відповідає (суперечить) Основному закону – Конституції, і, відповідно, є незаконним.
   Публікуємо відповідь (на фото) Адміністрації Президента України на наш запит на інформацію стосовно правосуб’єктності (легітимності) через утворення у відповідності до норм Конституції Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська, в якій зазначено, що, цитую: «На Ваш запит від 18 вересня 2017 року з проханням надати копію закону про утворення Жовтневого районного суду міста Дніпропетровська повідомляємо, що такого документа в Адміністрації Президента України НЕМАЄ» (!).

Читайте також: В Дніпрі «Іменем України» судить приватний Жовтневий суд – відповідь на запит


    Вдумайтесь, хто сьогодні вершить правосуддя під державними символами «Іменем України»…

Читайте також: Як територіальну громаду Дніпра грабує приватна Дніпроміськрада





Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -