- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 2 листопада 2017 р.

В Дніпрі інформацію перетворили на товар яким торгують «з-під поли»

«Спочатку вони тебе не помічають,
потім над тобою сміються,
потім борються з тобою,
а потім ти перемагаєш»
Махатма Ганді – ідеолог національно-визвольного руху, який стояв у витоків незалежності колонізованої Індії.


   В Дніпрі, Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур утворений нелегітимною Дніпровською (Дніпропетровською) міською радою (код ЄДРПОУ 26510514), посилаючись на відповідь приватного Міністерства юстиції України, обмежує громадянам доступ до ознайомлення з публічною інформацією, а саме - з матеріалами з реєстраційних справ фейкових недоорганів.
   Підставою для надання доступу до ознайомлення з кількісним і якісним складом наявних у реєстраційних справах документів за «рекомендацією» Мінюсту є ухвала слідчого судді або суду.
   «Водночас повідомляємо, що листи Міністерства юстиції України не містять норм права, а мають інформаційний характер» - зазначено у відповіді Мінюсту на лист департамента Дніпроміськради.




Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством.
Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.

Стаття 19. Конституції України




«Кожен зобов'язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.
Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності».


Стаття 68. Конституції України











Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -