- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 15 березня 2018 р.

«Типово-зразкова» судова вистава у виконанні приватного Верховного суду

   12 березня 2018 року в столиці України розпочалося засідання створеного в неконституційний спосіб (з усіма ознаками повалення конституційного ладу) Верховного суду (код ЄДРПОУ 41721784), в «типово-зразковій» «біометричній» справі, остаточним контекстом розгляду якої, є примусове перетворення Громадян на фізосіб, вивід їх з-під юрисдикції чинної Конституції та створення єдиного демографічного, електронно-біометричного концтабору.

   Зауважимо, що за «типово-зразкову» справу, обрано позов житомирянки до регіональної міграційної служби, якій при зміні прізвища після одруження, намагаються «втулити» пластиковий талісман біометризовано-штрихкодованого раба.

Читайте також:

«Біометрична» справа Акулових в Дніпрі: перша перемога (постанова + відео і фото)

Хроніки Геноциду в матеріалах реєстраційної справи недержавної міграційної служби – документи свідчать

Очна ставка в ГУ ДМС Дніпра: а далі – персональна, кримінальна відповідальність!

СБУ «на олівець»: матеріали реєстраційної справи Дніпропетровського апеляційного адміністративного суду


   Більш детально про повалення конституційного ладу в Україні та створення електронно-біометричного концтабору в Україні, у відеоблоці та фоторепортажі з місця події:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -