- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 20 серпня 2018 р.

«Суддя за трансфертом», або Кріштіану Роналду в мантії

   Суддя, - говорите? Іменем України, - кажете? Ухвалив…??? Відсудив частку в бізнесі? Постановив виплатити штраф, або виплачувати аліменти? Присудив виплатити заборгованість за житлово-комунальні послуги? Вирішив віддати власність територіальної громади в оперативне управління якійсь релігійній громаді і, тому подібне??? 

   А може – злочинець? А може – повалення конституційного ладу?? А може, узурпація судової гілки влади і привласнення владних повноважень…???
   Унікальний випадок, в Дніпрі. Журношльондри, СЕНСАЦІЯ!!! Суддя, без ПОВНОВАЖЕНЬ!!! Що, нецікаво?!! На то, ви, й журношлюхи…, ПРОДАЖНІ!!!
   На інформаційні запити наших громадських організацій «Багнет Нації» і «Волонтерський центр допомоги військовим і цивільним «Вільна Доля» до приватної установи з назвою «Кіровський районний суд міста Дніпропетровська», отримали штатний перелік суддів, які уповноважені здійснювати правосуддя. Серед зазначених осіб, є і екзотичне прізвище - Католікян.



   Перевірили. В своїй офіційній відповіді «Кіровська богодєльня» ствердно зазначає, що «постановою ВРУ № 887-VI від 15.01.2009 року Католікяна М. О. було обрано суддею безстроково… Отже, суддя Католікян М. О. на цей час має повноваження здійснювати правосуддя».




   Має, але в тюрмі! Адже (заплющуючи очі на відсутність Великої Державної Печатки України на Указі про його призначення і Гербової Печатки на Постанові Верховної Ради України про його обрання), відповідно до Постанови ВРУ № № 887-VI від 15.01.2009 року суддя Католікян М. О., обраний суддею Самарського районного суду міста Дніпропетровська.


















   Тоді, що робить цей "Кріштіану Роналду" в мантії, в штатному розписі Кіровського районного суду міста Дніпропетровська? Косить бабло, чи косить від армії???  










Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -