- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 17 листопада 2018 р.

Щодо паспортів: міграційна чекає на роз’яснення Верховного Суду. І, недарма…

   Недержавна міграційна служба (приватна юридична особа іноземного походження) не розуміє, як виконати рішення Великої Палати Верховного Суду щодо видачі громадянам України паспортів у вигляді паспортної книжечки, зразка 1992 року.

Читайте також: Діючий Кабмін УРСР оголосив війну Громадянам України


   Воно, й не дивно. Адже суть діяльності даної юридичної особи, закладена у зміст її назви і «нормативки» щодо направленості її діяльності.

Читайте також: КМУ фуфла не гонить)))


   Цитуючи пункт 1 Положення «Про Державну міграційну службу України», затвердженого незавіреною належним чином кулявлобковичем яйценюком Постановою (від 20 серпня 2014 року № 360) приватної іноземної юридичної особи, якою по факту являється Кабінет Міністрів України, звертаємо увагу на наступне: «Державна міграційна служба України (ДМС) є центральним органом виконавчої влади, діяльність якого спрямовується та координується Кабінетом Міністрів України через Міністра внутрішніх справ і який реалізує державну політику у сферах міграції (імміграції та еміграції), у тому числі протидії нелегальній (незаконній) міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, біженців та інших визначених законодавством категорій мігрантів».

Читайте також: Секретаріат Кабміну підтвердив незаконність Постанови КМУ № 658 (про ДМС)


   В підпункті 1 пункту 3 основними завданнями ДМС визначено реалізацію державної політики у сферах міграції (імміграції та еміграції), у тому числі протидії нелегальній (незаконній) міграції, громадянства, реєстрації фізичних осіб, біженців та інших визначених законодавством категорій мігрантів.

Читайте також: У КМУ відсутня гербова печатка та бланки нормативної документації установи

За ціною туалетного паперу – дещо з Постанов КМУ


   Але, в той же час, підпунктом 10 пункту 4 даного Положення неоднозначно визначено, що ДМС здійснює оформлення і видачу громадянам України документів, що посвідчують особу та підтверджують громадянство, тимчасово затримує та вилучає такі документи у передбачених законодавством випадках. Документів (!), а не паспортів. А документом, що посвідчує особу та підтверджує громадянство, визначена іншою незавіреною належним чином яйценюхом Постановою КМУ від 25 березня 2015 року № 302 («Про затвердження зразка бланка, технічного опису та Порядку оформлення, видачі, обміну, пересилання, вилучення, повернення державі, визнання недійсним та знищення паспорта громадянина України»),  пластикова ID-картка, фізичної особи-мігранта. Замкнене коло. Ми, можемо продовжувати вимагати від ДМС видачу паспортів у формі паспортної книжечки громадянам України, але це не є функцією міграційної служби – треба повертати паспортні столи.

Читайте також: В Дніпрі громадяни вимагають поновити роботу паспортних столів – заява до МВС

    
   Публікуємо відповідь ДМС стосовно неможливості виконання рішення Великої Палати Верховного Суду щодо видачі громадянам України, «традиційних» паспортів, а не бирок худоби для забою.

Читайте також: «НавісЧо овосЧам паЧпорт?»



Для отримання паспорта громадянина, в Україні треба відновити конституційний устрій! Громадянство - через територіальні громади. По-іншому, просто, неможливо.


Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -