- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 13 серпня 2018 р.

У КМУ відсутня гербова печатка та бланки нормативної документації установи

   Дивимось далі з точки зору, що Державу Україна намагаються захопити покидьки з відволіканням на гібридну війну Путін-Порошенко.
   В мене виникло питання, а чи ставиться на розпорядженнях та постановах Кабінету Міністрів України (КМУ) гербова печатка? А який саме бланк повинен бути для розпорядження та постанови КМУ?

Читайте також: Секретаріат КМУ: що воно за «звір» такий?


   Запросив в секретаріаті КМУ завірений належним чином оригінал архівної фотокопії Порядку використання печатки з найменуванням Кабінету Міністрів України та державним гербом України, інших печаток, штампів і бланків, що виготовлені за зразком, затвердженим Міністром Кабінету міністрів (зі всіма послідуючими редакціями).

Читайте також: Діючий Кабмін УРСР оголосив війну Громадянам України


   Я в шоці! Навіть в переліку бланків КМУ нема такого як "Розпорядження" та "Постанова" (Додаток). "Лист" є, а ось "Розпорядження" та "Постанови" нема! Виглядає воно як на другому додатку, а як ПОВИНО виглядати відомості відсутні.


Читайте також: КМУ фуфла не гонить)))


   Стосовно гербової печатки на документах КМУ так то взагалі - на РОЗПОРЯДЖЕННЯХ та ПОСТАНОВАХ КМУ печатка не ставиться за цим Порядком до Наказу № 1383 від 27 вересня 2007 року.(Додаток Примірний /приблизний/ Перелік). Тоді ж на розпорядженнях та постановах КМУ (бланків котрих не визначено) ставиться тільки розпис прем'єр-міністра.




Читайте також: Кабмін не зміг підтвердити свою правосуб’єктність з першої спроби (відповідь на запит)


   Ось бланк Наказу міністра кабінету міністрів. Збігається - як приклад. Тому...міністри мають політичну відповідальність (сховались) а відповідати за злочинні дії підставляють прем'єрміністрів, перших віце-прем'єрів, міністрів кабінету міністрів, що підписують протоколи засідань КМУ і знову ж таки без гербової печатки та зразку (Додатку) бланку протоколу. Це не безлад, а приховування узурпації влади та державного заколоту в Україні!
Фейсбук, Сергей Нескородев

4 коментарі:

  1. Хороший сайт. Если бы он был в национальных цветах, то вызывал бы больше доверия. Когда делаю ссылки на ваш сайт то люди думают что это сипаратисткий сайт.

    ВідповістиВидалити
  2. цветами национальность в паспорте отсутствует, как и запись о национальности. Отсутствует также и госреестр наций в УКРАИНЕ. В ООН представлены государства, а не нации. Тогда возникает вопрос какой нации в УКРАИНЕ принадлежит национальный банк, национальная полиция

    ВідповістиВидалити
  3. По правилам документооборота, на документах, написанных на бланках учреждений, которые подписывает глава организации (КМУ туда же), печать не ставится. На подпись начальника печать обычно не ставится.

    ВідповістиВидалити
  4. Надзвичайно цінна робота. Дякую

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -