- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 5 лютого 2019 р.

Спільна риса одна – повалення конституційного ладу – укази про утворення судів

   Передмова: даний матеріал є додатком у справі щодо встановлення компетенції (повноважень) суб’єктів владних повноважень – трьох адміністративних судів Дніпра.     Надаємо можливість читачам нашого ресурсу ознайомитись з трьома «документами» у вигляді указів президентів епохи повалення конституційного ладу в Україні.

   Так, установи з назвами «Дніпропетровський окружний адміністративний суд» (код ЄДРПОУ: 34824364, керівник – Коренев Андрій Олексійович, підписант – Горбалінський Володимир Володимирович) та «Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд» (код ЄДРПОУ: 34513210, керівник з 02.12.2016 – Коршун Анатолій Олександрович, голова комісії з припинення або ліквідації – Маштак Олена Михайлівна) утворені Указом Президента України від 16.11.2004 № 1417/2004 «Про утворення місцевих та апеляційних судів, затвердження їх мережі», яким визначено утворити з 1 січня 2005 року в системі адміністративних судів України такі місцеві адміністративні суди: (крім всіх інших) Дніпропетровський окружний адміністративний суд, та з 1 січня 2005 року в системі адміністративних судів України такі апеляційні адміністративні суди: (крім всіх інших) Дніпропетровський апеляційний адміністративний суд, - що суперечить положенням частини другої статті 125. чинної Конституції України.
   Установа яка має назву «Третій апеляційний адміністративний суд» була утворена також не законом, а відповідно до Указу Президента України від 29.12.2017 № 455/2017 «Про ліквідацію апеляційних адміністративних судів та утворення апеляційних адміністративних судів в апеляційних округах», як юридична особа приватного права (приватне підприємство), з цифровим ідентифікатором в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців та громадських формувань (код ЄДРПОУ: 42268164, керівник – Коршун Анатолій Олександрович, підписант – Суховаров Андрій Володимирович) та класифікатором ведення економічної діяльності КВЕД 84.23 (діяльність у сфері юстиції та правосуддя).
   Наглядний приклад:

















1 коментар:

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -