- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

середу, 21 серпня 2019 р.

А судді хто??? – присяга судді Ходоровського Б. В.


Є людина, яка вже більше 20 років видає себе за суддю Нетішинського міського суду.

У судовому засіданні при численних свідках Ходоровський Богдан Васильович проговорив, що ніколи не бачив особисто Президента України, а також враховуючи відсутність будь-якої інформації з цього приводу у приміщенні Нетішинського міського суду, за адресою : 30100, м.Нетішин, пр. Незалежності, буд 12, Хмельницької області, змусило мене звернутися з запитами до Нетішинського міського суду про прийняття присяги судді Ходоровським Богданом Васильовичем.
На мої запити надійшов зразок присяги суддів,що був прийнятий Ходоровським Богданом Васильовичем прийнятий 10.05.1990 року під час його ОБРАННЯ на п’ятирічний термін суддею на дату прийняття присяги.
Оскільки законом Української Радянської Соціалістичної Республіки «Про судоустрій України» від 05.06.1981 року, що діяв на дату прийняття присяги суддею Ходоровським Б.В. 10.05.1990 року було передбачено за статтею 8. Утворення всіх судів на засадах виборності, що усі суди Української РСР утворюються на засадах виборності суддів і народних засідателів. 
Та за нормами статті 1 Закону УРСР «Про вибори районних (міських) народних судів Української РСР до Конституції Української РСР народні судді районних (міських) народних судів Української РСР обираються громадянами району, міста, району в місті на основі загального, рівного і прямого виборчого права при таємному голосуванні строком на п'ять років. 
На дату прийняття присяги Ходоровським Богданом Васильовичем 10.05.1990 року діяв Закон СРСР N 328-I від 04.08.89
«Про статус суддів в СРСР». Стаття 11 цього закону - Присяга судді і народного засідателя 1. Вперше обрані судді і народні засідателі приносять 
присягу. 2. Текст присяги судді і народного засідателя, а також порядок її принесення для суддів судів Союзу РСР визначається Верховною Радою СРСР, а для суддів судів союзних республік - Верховними Радами союзних республік. 
Таким чином 10.05.1990 року Ходоровськиий Богдан Васильович присягався «соціалістичній правовій державі» «в дусі поваги до РАДЯНСЬКИХ законів».
З дати 24.08.1991 року дня прийняття Акту проголошення незалежності України та проведення референдуму 01.12.1991 року виникла незалежна держава Україна.
У 1995 році прийняттям Конституційного Договору між Президентом України та Верховною Радою України "Про основні засади організації та функціонування державної влади і місцевого самоврядування в Україні на період до прийняття нової Конституції України" Президент України отримав право за статтею 42 призначати суддів усіх судів, крім суддів Верховного Суду України, Вищого арбітражного суду України та Конституційного Суду України за поданням Міністерства юстиції України, погодженим відповідно з Верховним Судом України і Вищим арбітражним судом України. 
28.11.1995 року за Указом Президента України N 1096/95 Про призначення суддів відповідно до пункту 13 статті 24 та статті 42 (1к/95-ВР) 
п о с т а н о в л е н о : Призначити: головою Нетішинського міського суду Хмельницької області ХОДОРОВСЬКОГО Богдана Васильовича (http://zakon4.rada.gov.ua/laws/show/1096/95).
Відповідно до того, що цим Указом Президента ХОДОРОВСЬКОГО Богдана Васильовича не призначено суддею, а повноважень призначати його головою суду Президент не мав, то громадянин ХОДОРОВСЬКИЙ Богдан Васильович за цим Указом не набув ні повноважень судді, ні повноважень голови суду.
Попередні повноваження судді УРСР СРСР ХОДОРОВСЬКИМ Богданом Васильовичем з дати 10.05.1990 року його обрання народним суддею УРСР СРСР втрачені 10.05.1995 року в зв’язку зі спливом п’ятирічного терміну на який він і був обраний.
Суддею держави України ХОДОРОВСЬКИЙ Богдан Васильович ніколи не призначався, тому і не приймав присягу УКРАЇНСЬКОМУ НАРОДУ,
як особа, що вперше призначена на посаду судді в незалежній державі Україна.
І що ця людина робить в суді? 
Зі стелі "призначені"
, приймають такі ж рішення, зі стелі?



Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -