- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 27 листопада 2014 р.

НЕВИПЛАТАМИ ЗАРПЛАТИ НА «ПІВДЕНМАШІ» ЗАЙМАТИМЕТЬСЯ ПРОКУРАТУРА

Працівники «Південного машино-будівного заводу ім.. Макарова А. М.» - флагмана космічної галузі, опинилися в ситуації, яка нагадує початок 90-х, коли завод нещадно розкрадала банда Кучми, а люди місяцями не отримували свою копійчану заробітну плату.


До Громадського руху «Багнет Нації» за допомогою і інформаційною підтримкою звернулися працівники вищезазначеного підприємства. Колективне звернення підписали 114-ть працівників.

26 листопада було подано і зареєстровано звернення до Дніпропетровської обласної прокуратури відповідно до Закону «Про прокуратуру», в якому зазначено, що діяльність органів прокуратури спрямована на всемірне утвердження верховенства закону, зміцнення правопорядку і має своїм завданням захист від неправомірних посягань.

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко


P. S. А, може і теперішнє керівництво заводу також агенти Кремля???

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -