- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 6 грудня 2014 р.

ВИ МЕНІ ПАЛЬЦЕМ ПОКАЖІТЬ, ДЕ БОМБОСХОВИЩЕ…

Чергова недолуга відписка з боку представників нелегітимної Дніпропетровської міської ради на наш інформаційний запит щодо конкретики з приводу адрес наявних у Дніпропетровську об’єктів Фонду захисних споруд цивільного захисту (бомбосховищ) для проведення громадського аудиту підсумовується черговою порцією «заспокійливого».


В останній контрольний день відповіді на наш запит міська влада навіть виштовхала на прес-конференцію представників, штучно створеної при міськраді «громадської ради», які, в свою чергу, також не відрізнялися конкретикою.




Що ж, скористаємось порадою і звернемось до районної у місті ради, на той випадок, якщо бомбардування застигнуть мене вдома, а на вході до бомбосховища перевірятимуть штамп відповідної прописки.

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

P.S. Для позначення захисних споруд цивільного захисту пропоную елементарні вказівники (знайшов в Інтернеті) або просто написати фарбою на стіні:


     БОМБОСХОВИЩЕ --->




Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -