- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

пʼятницю, 13 лютого 2015 р.

АНТИКОНСТИТУЦІЙНИЙ ПЕРЕВОРОТ: УЗУРПАЦІЯ ВЛАДИ в ДНІПРОПЕТРОВСЬКУ (повідомлення про злочин)

Маніпулятори-ПРИВАТизатори з Дніпропетровської міської ради вирішили остаточно монополізувати владу на місцевому рівні за рахунок рейдерського захоплення і привласнення повноважень районних у місті Дніпропетровську рад.


Благими намірами вимощена дорога у пекло

Рейдеро-рейхформатори, прикриваючись суттєвою економією коштів, хочуть ліквідувати представницькі органи районних у місті Дніпропетровську територіальних громад – безоплатних районних депутатів. Згідно з їх «логікою», у місті Дніпропетровську зникнуть вісім існуючих районів, а натомість з’являться два – Лівобережний та Правобережний. Отже, в моєму паспорті замість Красногвардійського району з’явиться печатка Правобережного району міста Дніпропетровська.

Міські депутати в багнети сприймають будь-яке перейменування вулиць, а тут радо проголосували за рейхформу – змінити адреси у всьому обласному центрі (!?!). ЕКОНОМІЯ!!!

Закон – один для всіх!

Відповідно до статті 7. Конституції, в Україні визнається і гарантується місцеве самоврядування.

Відповідно до статті 140. (КУ), місцеве самоврядування є правом територіальної громади.

Згідно статті 5., Закон України „Про місцеве самоврядування в Україні” система місцевого самоврядування включає:

Відповідно до статті 6., цього закону, первинним суб'єктом місцевого самоврядування, основним носієм його функцій і повноважень є Територіальна громада.

Відповідно до статті 10., Ради - представницькі органи місцевого самоврядування, що представляють відповідні територіальні громади.

Відповідно до  статті 16., всі органи місцевого самоврядування єюридичними особами.

Відповідно до статті 24., цього закону, органи місцевого самоврядування та їх посадові особи діють лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, передбачені Конституцією і законами України, та керуються у своїй діяльності Конституцією і законами України.

Не рубайте сук на якому сидите

Відповідно до статті 26. Кримінального кодексу України, співучастю у злочині є умисна спільна участь декількох суб'єктів злочину у вчиненні умисного злочину.

Стаття 27. (ККУ) чітко визначає види співучасників злочину та зазначає, що поряд із виконавцем, є організатор, підбурювач та пособник.Пособником є особа, яка порадами, вказівками, наданням засобів чи знарядь або усуненням перешкод сприяла вчиненню злочину іншими співучасниками.

Відповідно до статті 353 (ККУ), самовільне присвоєння владних повноважень карається штрафом до ста неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або арештом на строк до шести місяців, або обмеженням волі на строк до трьох років.

ПОВІДОМЛЕННЯ ПРО ЗЛОЧИН

Повідомляю всі правоохоронні органи у місті  Дніпропетровську та області (Прокуратуру, СБУ, МВС) про скоєння злочину посадовими особами (антиконституційний переворот) за рахунок узурпації влади на місцевому рівні депутатами Дніпропетровської міської ради.

Прошу надати відповідну правову оцінку діям нелегітимногопредставницького органу – Дніпропетровська міська рада.

Свідок злочину, Сергій Філіпенко 

Матеріал по темі: 



ЗДІЙСНИМО КОНСТИТУЦІЙНИЙ ПЕРЕВОРОТ!

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -