- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 18 травня 2015 р.

ПІРАТСЬКІ КОПІЇ ВІД ДНІПРОПЕТРОВСЬКИХ МОЖНОВЛАДЦІВ

Постійним читачам блогу вже відомо, що у відповідності до Конституції України та Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», представницький орган місцевого самоврядування з назвою «Дніпропетровська міська рада», мав представляти інтереси юридичної особи – первинного суб’єкта місцевого самоврядування – територіальної громади міста Дніпропетровська.


Територіальна громада міста Дніпропетровська мала б утворитися за рахунок добровільного об’єднання територіальних громад (найменших адміністративно-територіальних одиниць для міст з районним поділом) відповідних районів вищезазначеного міста.

Територіальні громади районів міста Дніпропетровська, через проведені референдуми районних у місті територіальних громад, мали б делегувати повноваження (на свій розсуд, у відповідності до своїх потреб і вимог) своєму спільному представницькому органу – юридичній особі – Дніпропетровській міській раді.
З огляду на вимоги і нагальні потреби кожної окремо, і всіх об’єднаних громад в комплексі, представницький орган Дніпропетровська міська рада, мав утворити свої підзвітні і підконтрольні виконавчі органи: комісії, відділи, управління тощо.
Сьогодні, за відсутності законного власника (територіальних громад), органи місцевого самоврядування в Україні представляють інтереси кримінальних угруповань, які займаються дерибаном комунального майна. А, ось тут, як раз, і можна задіяти нелегітимні виконавчі органи: комісії, комітети, відділи, управління, департаменти і тому подібне.

Публікуємо відповідь на наш інформаційний запит щодо наявних «піратських копій» - виконавчих органів, інструменту для дерибана комунальної власності та фінансів при нелегітимному (незаконному) представницькому органі з назвою «Дніпропетровська міська рада». Перепрошуємо за низьку якість опублікованих фото.

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко


Тематична сторінка: «ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА»




Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -