- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 16 травня 2015 р.

НЕЗАКОННЕ РІШЕННЯ НЕЛЕГІТИМНОГО ОРГАНУ ПРИ НЕЛЕГІТИМНІЙ РАДІ

Відповідно до Конституції України і Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», представницький орган Дніпропетровська міська рада мала б представляти інтереси територіальної громади міста, яка в свою чергу, мала б утворитись внаслідок добровільного об’єднання всіх територіальних громад (юридичних осіб) районів у місті Дніпропетровську.

Після створення і отримання відповідних повноважень, представницький орган Дніпропетровська міська рада, мала б утворити свої підзвітні і підконтрольні виконавчі органи: комітети, відділи, управління тощо.

В природі не існує юридичної особи «Територіальна громада міста Дніпропетровська». В природі не існує юридичних осіб -  територіальних громад районів міста Дніпропетровська, які мали б утворити юридичну особу – «Територіальну громаду міста Дніпропетровська». Питання: кого представляє орган з назвою «Дніпропетровська міська рада»? Орган, який в свою чергу, створив департамент транспорту та зв’язку, який вирішив, що може використовувати мешканців міста Дніпропетровська, як дійну корову, підвищуючи вартість проїзду в маршрутних таксі міста.

На запит отримали відповідь (фото).


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Тематична сторінка: "ТЕРИТОРІАЛЬНА ГРОМАДА"













Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -