- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 18 серпня 2015 р.

МЕРЗЕННІ ДЕГЕНЕРАТИ – ПОЗИТИВНИЙ ФАКТОР ДЕГРАДАЦІЇ І РУЙНУВАННЯ ІСНУЮЧОЇ СИСТЕМИ

Григорій Климов – літературний псевдонім російського письменника-емігранта Ігоря Калмикова, автора книг «Ім’я моє Легіон», «Червона Каббала», «Божий народ» (та багатьох інших цікавих наукових робіт), публіциста, автора чисельних лекцій конспірологічного (теорія змови) і євгенічного (селекція людства) змісту. В своїх роботах Климов дає чітке визначення такому явищу як виродження, а також характеризує і класифікує ознаки дегенерації.

   За словами Климова, старість і смерть властиві не тільки людям, але і цілим сім’ям – кланам, а також класам і навіть цілим народам і цивілізаціям. В умовах українських реалій, це можна спроектувати на існуючу систему кланово-олігархічного устрою в Україні – систему тотальної корупції, яка нещадно знищує державу - систему новітнього, трансформованого і закамуфльованого під демократію, геноциду. Збитки, які понесла Україна за часів своєї демократичної незалежності, мабуть ніхто і ніколи не зможе порахувати.
   Генетичне сміття, яке на початку 90-х дорвалося до влади – це спадок тієї людиноненависницької системи, яка трималася на крові, диктатурі, депортаціях і репресіях, в інкубаторі з назвою Совєцький Союз, попередніх сімдесят років.
   До сьогодні нічого не змінилося, навіть після кровавого Майдану, який історично ідентифікуючи називають Революцією гідності. Кухонною мовою: дегенерати були та залишаються при владі. І для них не має особливого значення, що там зазначено в статті 5-ій чинної Конституції, - вони «правлять бал». А у випадку чого, Конституцію можна ігнорувати, по-своєму трактувати, або, взагалі, змінити.
   Григорій Климов «Коренем древа дегенерації» називає інцест – кровозмішення. В умовах суворої української дійсності, це політичний інцест. Олігархічно-кланова система орденського типу унеможливлює потрапляння випадкових, талановитих людей до процесів впливу та ефективного керування. Але саме ці фактори, є чинниками загнивання і скорого самознищення існуючої системи.
   Під час мого останнього візиту до обласної прокуратури, прокурорша, яка приймала мою Заяву про вчинення злочину, поцікавилась в голос: «а що ж воно буде далі». Відповідаючи я зазначив, що вона людина розумна (якщо задається подібним питанням), юридично освічена і маючи бодай примітивні аналітичні здібності зможе спрогнозувати події, які відбуватимуться після повернення наших хлопців з цієї гібридної війни – відкритої фази новітнього геноциду. Переховуючись в бліндажах під непереривними артобстрілами, проклинаючи мирні ініціативи головнокомандуючого, вони, напевно, не кросворди розгадують і не розмальовки розмальовують, а визначаються з пріоритетами своїх подальших дій в цивільному, «мирному» існуванні, там де все змінилось на гірше… Пофантазуйте…
   Повертаючись до робіт Климова треба зазначити, що автор похідними дегенерації називає психічні розлади та розумові відхилення. При подальшому розмноженні – вродженні тілесні дефекти.
   Дегенерати з великою відповідальністю ставляться до умов середовища свого перебування. Формат подібного, комфортного існування, включає в себе всі існуючі парниково-ізольовані умови замкненого простору, на кшталт: редакцій дешевих видань скандалів і «жовтизни», всіляких бюро, департаментів, відділів і тому подібних «акваріумів». Розраховувати на щось продуктивне і об’єктивне від такої публіки марна і невдячна справа.
   Нарешті після нетривалого пінг-понгу,  ми отримали відповідь на наш повторний інформаційний запит, стосовно ганебного перейменування дитячих майданчиків імені вілкула, ступака, циркіна, удода та інших на майданчики імені  Дніпропетровської міської ради. Шизофренія дегенератів несамовито РИГОчачого Комунального підприємства «Спорт-Дніпро» Дніпропетровської міської ради, нагадує розмову німого з глухим. Ми вимагали звіт про витрати стосовно перейменування, а отримали чергові прізвища (на фото) для народного люстраційного списку. Наслідки дегенерації! Що тут поробиш? Наступним "комфортним" замкненим простором (акваріумом), для цих негідників, буде в’язниця…


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко


1 коментар:

  1. Коментую: Маятник колихнувся в зворотньому напрямку, це видно як лихорадочно забігало світове керівництво( комітет трьохсот) В даний момент слуги Диявола спромоглись контролювати практично увесь юдохрестиянський світ, і тільки. Це надзвичай малувато для задоволення амбіцій світової закуліси, але вони вирішили спробувати ступінь управління державами світу. Результат не дуже втішний для них, навіть якась там Білорусь , і та не підкорилася "комітету", а що вже казати про китай, корею, індію, японію, увесь мусульманський світ та держав півночі. Навіть якщо кінчені дегенерати проведуть змішування з іншими націями і збільшать кількість дегенератів з 50 млн. до навіть 300млн. Толку не буде , бо ці виблядки(виродженці) зовсім будут не адекватні(формула Диявола), а людство в цей саме час дозріє до самоочищення! І планам світового панування прийде як кажуть великий піздєц!

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -