- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 20 серпня 2015 р.

САКВАРЕЛІДЗЕ, ЖЕНИ ЇХ ВСІХ ПІД ТРИ ЧОРТИ!

Злочинне угрупування, як назвав сьогоднішню прокуратуру екс-голова СБУ Валентин Наливайченко, ніколи не стане на захист законів України. Це орган, який просяк іржею корупції та потурання законності до останнього гвинтика самої маленької шестерні цієї системи.

   Подаючи наші звернення до Дніпропетровської прокуратури, в яких ми повідомляли про рейдерське захоплення адміністративних будівель (власності районних у місті територіальних громад) нелегітимними органами з назвами «Дніпропетровська обласна / міська рада», великих ілюзій і сподівань, щодо правового вирішення даного питання, у нас не було.
   Вся «активна» дія прокуратури в правовому полі звелася до банального упакування трьох відповідей (на фото) в один поштовий конверт і відправки його заявникові, а оригіналів  відповідних звернень, до начальника ДМУ ГУМВС України в Дніпропетровській області полковнику міліції Кабаненку О. М. Ну, якщо вже прокуратура в даному питанні не вбачає порушення прав і свобод людини і громадянина, порушення законів органами виконавчої влади, органами місцевого самоврядування, їх посадовими і службовими особами (ч.5, ст..121. Конституції України, розділ «Прокуратура»), то у міліції пліва на очах іще більш броньована.

   Читачам нагадаємо, що відповідно до статті 60., Закону України „Про місцеве самоврядування в Україні” територіальним громадам сіл, селищ, міст, районів у містах належить право комунальної власності на рухоме і нерухоме майно.  
   Відповідно до п. 8, статті 60, право комунальної власності територіальної громади захищається законом на рівних умовах з правами власності інших суб'єктів. Об'єкти права комунальної власності не можуть бути вилучені у територіальних громад і передані іншим суб'єктам права власності без згоди безпосередньо територіальної громади (юридичної особи).
   Відповідно до статті 6., первинним суб'єктом місцевого самоврядування, основним носієм його функцій і повноважень є Територіальна громада села, селища, міста.
   Відповідно до статті 16., всі органи місцевого самоврядування є ЮРИДИЧНИМИ ОСОБАМИ!!!
   Стаття 7. Конституції України гарантує місцеве самоврядування в Україні, а Закон України „Про місцеве самоврядування в Україні”, відповідно до Конституції України, визначає систему та гарантії місцевого самоврядування в Україні, засади організації та діяльності, правового статусу і відповідальності органів та посадових осіб місцевого самоврядування.
   Якщо положення (задекларовані чинним законодавством) не виконуються, це є грубе порушення прав і свобод людини і громадянина.
   Висновок один: всі правоохоронні органи треба вичищати докорінно – на всі 100%.

САКВАРЕЛІДЗЕ, ЖЕНИ ЇХ ВСІХ ПІД ТРИ ЧОРТИ!


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко  





Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -