- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

понеділок, 16 листопада 2015 р.

Схожа доля трьох Заяв про вчинення злочину

   Без зайвих марень і ілюзій, з певною долею гумору і сарказму, подавалися наші три заяви про вчинення злочину до обласної та районної Кіровської та Бабушкінської прокуратури у місті Дніпропетровську.
   До обласної, з приводу факту службового підроблення – реєстрації статутів неіснуючих адміністративно-територіальних одиниць (територіальних громад), в кількості 80 (вісімдесят) штук.

Хронологія в картинках:

Обласна прокуратура відфутболює на міську…

Міська прокуратура перепасовує на МВС міста…

МВС міста пасує на МВС Жовтневого району і… офсайд!

Звернення із заявами про вчинення злочину до районних у місті Дніпропетровську Кіровської і Бабушкінської прокуратури, стосувалося факту незаконної оренди адміністративних будівель органами з назвами, відповідно: «Дніпропетровська обласна рада» (пр.-т Кірова, 2) та «Дніпропетровська міська рада» (пр.-т К. Маркса, 75).

Хронологія в картинках:

Кіровська прокуратура перепасовує на районну міліцію… аут!


Бабушкінська прокуратура вимагає схопити і доставити злочинців безпосередньо в будівлю прокуратури, а в гіршому випадку – зібрати і принести докази, які дійсно свідчать про ознаки злочину, що підтверджують реальність настання конкретної події злочину (час, місце, спосіб, наслідки та інші обставини вчинення злочину), або, хоча б,  намальований від руки фоторобот злочинця.


Цікаво, за що ці люди отримують заробітну плату?


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -