- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 2 квітня 2016 р.

СИСТЕМА ДАЛА ЗБІЙ або ДЕБЮТ САНЖАРИ (відповідь на інформаційний запит)

«Кожен зобов'язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.
Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності».
Стаття 68. Конституції України


Змушений констатувати, що якість сьогоднішніх чиновників, представників органів місцевого самоврядування (в принципі, як і їх попередників), занизька. Вони вперто не хочуть вивчати закони, а тим більше їх виконувати. Шкода, бо ігнорування законів не звільняє від юридичної та кримінальної відповідальності.
Стаття 19. Конституції України і стаття 24. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» зазначають, що «органи місцевого самоврядування та їх посадові особи діють лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, передбачені Конституцією та законами України, та керуються у своїй діяльності Конституцією та законами України».
Новоявлені маріонетки режиму системи беззаконня, продовжують «справу» своїх попередників, штовхаючи країну у прірву правового нігілізму. На зміну старим смичкамсистеми приходять нові.
Цього разу ми отримали відповідь на наш інформаційний запит за підписом заступника мера Дніпропетровська Бориса Філатова пана О. О. Санжари – заступника міського голови, керуючого справами виконкому. У відповіді, яку підписав О. О. Санжара (на фото останній абзац) зазначено, цитую: «запитувана Вами інформація потребує узагальнення та аналітичної обробки даних…».


Запитувана нами інформація стосувалася попередньої офіційної відповіді на наш інформаційний запит, де зазначалось, що Філатов Борис Альбертович є керівником юридичної особи приватного права (стає зрозуміло з виписки на фото) з назвою «Дніпропетровська міська рада».

Стаття 5. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні» чітко визначає систему місцевого самоврядування в Україні, до якої входять: територіальні громади, сільські, селищні, міські ради, сільські, селищні, міські голови, виконавчі органи сільських, селищних, міських рад, старости, районні та обласні ради, що представляють спільні інтереси територіальних громад сіл, селищ та міст, а також органи самоорганізації населення. Чорним по білому. Але про «КЕРІВНИКА» в законі нічого не сказано. Отже, про яке «узагальнення» і «аналітичну обробку даних» йдеться у відповіді, якщо достатньо просто відкрити і прочитати закон? А може до цього процесу треба долучити міжнародні аналітичні центри? А може, міжгалактичні? Та й ще отримати «пару-тройку» грантів від міжнародних фінансових установ?
Одним словом «нелегітимні» продовжують дуркувати, а паралельно грабувати, ігноруючи та потураючи чинне законодавство, представляючи якісь юридичні особи приватного права (а не публічного як має бути), перетворюючи нашу з вами власність в джерело власного збагачення.
Ну, що ж, дочекаємось «узагальненої» та «аналітично обробленої» відповіді за підписом посадової особи. Цікаво, як самозванці викручуватимуться. Далі буде…


Матеріал підготував: Сергій Філіпенко

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -