- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 17 березня 2016 р.

Геббельсівські методи впливу на боржників «Дніпроводоканалу» (інформаційний запит стосовно легітимності КП)

З початку хотілося б привітати КП «Дніпроводоканал» з призначенням нового директора, пана Богдана Попюка. Вітаю! Але одразу хочу зазначити, що нове призначення посадової особи, ніяким чином не змінює моє особисте ставлення відносно незаконного статусу згаданого комунального підприємства, адже для мене воно залишається нелегітимним (незаконним). Більше того, я вважаю його організованим злочинним угрупуванням, яке захопило і користується раніше створеною інфраструктурою, задля власного збагачення високопосадовців в «мутних» схемах. Але сьогодні, про інше.

Я неодноразово звертав увагу читачів на нелегітимність (незаконність) не тільки існуючих сьогодні в Україні комунальних підприємств, але й на нелегітимність і тих органів, які їх утворюють.

Читайте також: «Комунальні» боржники, вам оголошено війну: як протистояти свавіллю


Цього разу робота з боржниками Дніпроводоканалу, через шалений психологічний тиск, набула нових форм і відтінків та наблизилась до своєї кульмінації. Шість основоположних принципів пропаганди по Йозефу Геббельсу, - відпочивають. Геббельсівські принципи пропаганди, такі як «пропаганди має бути багато, дуже багато», «обмежена, гранична простота будь-яких послань», «максимальна одноманітність ясних, коротких, дошкульних послань», «ніяких деференцій: пропаганда не повинна дозволяти сумніватися, коливатися, розглядати різні варіанти і можливості», «вплив в основному на почуття і лише в найменшій мірі апелювання до мозку», а також «шок і брехня – два кіти, на яких базується досконала пропаганда», відсьогодні удосконалені «Дніпроводоканалом» сьомим принципом – візуалізованим реальним сприйняттям віртуальної реальності. Таким собі гібридним принципом пропаганди гібридного сьогодення, відповідно до якого, визначають і призначають «боржників» та наполегливо змушують їх у це повірити.

Читайте також: Оплачуєш «комуналку» - порушуєш закони України! (про незаконність комунальних підприємств)


Отримавши у поштовому відділені рекомендованого листа від «Дніпроводоканалу» з реальним підписом керівника і мокрою печаткою (до цього моменту були лише ксерокопії), на зворотньому шляху, у своїй поштовій скрині, виявив щомісячну квитанцію новітнього зразку. Відмінність нової гібридної квитанції від попередніх шаблонних полягає в тому, що на зворотньому її боці приведена формула, яку я одразу мимоволі назвав «формулою залякування» (на фото). Я не буду зупинятися і детально аналізувати цю маячню (думаю кожен для себе знайде в ній щось цікаве), краще я вдруге в цьому матеріалі привітаю КП «Дніпроводоканал» з тим, що нарешті, вони готові до діалогу, нехай, навіть і у формі листування. Вітаю!


Читайте також: Вас грабують комунальники? Відправте їх вивчати закон! Нехай знають, вони – нелегітимні! (аналіз платіжки за воду)


Отже, продовжуючи цивілізований діалог (із присмаком гібридно-геббельсівської дошкульної пропаганди) із зазначеним комунальним підприємством, звертаюся до них з інформаційним запитом, також рекомендованим листом:
                                                           КП «Дніпроводоканал»
                                              Дніпропетровської міської ради
                                                           «Управління водозбут»
                                                               Абонентська служба
                                                  Красногвардійського району
                                              міста Дніпропетровська, 49055,
                                                                вул.. Тітова, буд. 20

                                                              Громадянин України
                                                                        Філіпенко С. В.

                                              Запит
    про надання публічної інформації за Законом України
                    "Про доступ до публічної інформації"

   Пунктом 1, статті 2. Закону України «Про підприємства в Україні» визначено, що комунальні підприємства засновуються на власності відповідних територіальних громад.
   Відповідно до статті 6,, цього закону, підприємство вважається створеним і набуває прав юридичної особи з дня його державної реєстрації.
   У відповідності до статті 81. Цивільного кодексу України, юридичні особи, залежно від порядку їх створення, поділяються на юридичних осіб приватного права та юридичних осіб публічного права.
   Юридична особа публічного права (наприклад: комунальне підприємство) створюється розпорядчим актом органу місцевого самоврядування (наприклад: сесійним рішенням міської ради).
   Міська рада (наприклад: міста Дніпропетровська) – це, згідно статті 10. Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», представницький орган місцевого самоврядування, який представляє відповідну територіальну громаду.
   В свою чергу, відповідно до статті 16., цього закону, територіальна громада, як первинний суб’єкт місцевого самоврядування, обов'язково (!!!) повинна мати офіційний статус юридичної особи публічного права.
   Раніше, на веб-сайті вашого «комунального підприємства», я не знайшов публічної інформації відносно формування норм споживання і тарифікації на водопостачання, водовідведення, а також інші питання, які цікавлять мене як споживача, одержувача комунальних послуг та Громадянина України. 
   Керуючись  ст.140 - 143 Конституції України, ст.2 та ст.316-318  Цивільного кодексу України, ст. 3, 4, 5, 19, 20 Законом України  "Про доступ до публічної інформації",  ст. 5, 9, 28, 29, 32, 33 Закону України  “Про інформацію”, для детального ознайомлення, вивчення і подальшого використання відповідної інформації в суді, у визначений законом строк, прошу надати вичерпну, змістовну офіційну публічну інформацію у вигляді ксерокопій наступних документів:

1.    Свідоцтва про державну реєстрацію юридичної особи КП «Дніпроводоканал»;
2.    Виписку-відомості з Державного реєстру про юридичну особу КП «Дніпроводоканал»;
3.    Розпорядчий акт про створення КП «Дніпроводоканал»;
4.    Рішення про затвердження встановлених норм споживання холодної води, із розрахунками норми споживання на 1 (одну) людину, за умов відсутності приладів обліку (лічильників);
5.    Рішення про затвердження встановленої вартості за 1 (один) м. куб. холодної води водопостачання, з детальним обґрунтуванням її собівартості;
6.    Рішення про затвердження встановленої вартості за 1 (один) м. куб. холодної води водовідведення, з детальним обґрунтуванням її собівартості;
7.    Відповідь надіслати у письмовому і електронному вигляді на мою вищезазначену домашню та електронну адреси.

        Відповідь на запит, як і зміст самого інформаційного запиту, публікуватимуться на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

21.03.2016                                                   Філіпенко С. В.


Далі буде…

1 коментар:

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -