- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

неділю, 30 липня 2017 р.

Конституційний антагонізм – невиліковна пошесть сьогодення (відповідь – Присяга Резніченка)

   Пропонуємо ознайомитись із додатком до публікації «Приватна ДніпроОДА – складова нестабільності, дестабілізації та фейкової децентралізації?», у вигляді наданої нам копії складеної Присяги (на фото) державного службовця Резніченка В. М., яку ми доотримали від апарату Запорізької ОДА.


   В зазначеному документі (від 21.02.2015), державний службовець Резніченко Валентин Михайлович присягає служити народові України, суворо дотримуватись Конституції та законів України, сприяти втіленню їх у життя, зміцнювати їх авторитет, ну і так далі.

   А що ж можна констатувати з огляду на реалії сьогодення? І чи відповідатиме «губернатор» резніченко за недотримання складеної Присяги та грубе порушення Конституції та законів України? Адже сьогодні, саме під його патронатом та прикриттям закону «Про добровільне об’єднання територіальних громад»,  у Дніпропетровській області відбувається впровадження реформи децентралізації-феодалізації гройсмана-порошенка, а насправді - повалення конституційного ладу, через утворення гібридно-деформованих, неконституційних об’єднаних територіальних громад (ОТГ), які спотворюють конституційний адміністративно-територіальний устрій країни, «добровільно» об’єднуючи те чого не існує де-юре.



Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -