- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 7 жовтня 2017 р.

«Дніпрогаз» не бажає виконувати чинне законодавство

   На нашу законну вимогу у вигляді заяви щодо заборони використання і знищення незаконно отриманих персональних даних, «Дніпрогаз» відповів відмовою та ствердно запевнив у законності набуття бази персональних даних.

   З історії ПАТ «Дніпрогаз», яка розміщена на офіційному сайті компанії з’ясовуємо, що у 1994 році державне підприємство «Дніпрогаз» було реорганізовано шляхом корпоратизації у відкрите акціонерне товариство (ВАТ). Саме з цього моменту починається «жвавий дерибан» і привласнення народної власності. Згодом, у 1995 році відбулася приватизація підприємства за рішенням (тільки вдумайтесь (!) Відділення Фонду держмайна України у Дніпропетровській області. Комунальне підприємство попросту вкрали у громади. Останню ж реєстраційну процедуру компанія здійснила в 2010 році одночасно з перереєстрацією та зміною назви на «Публічне акціонерне товариство «Дніпрогаз» (ПАТ).
   Отже, з огляду на вищезазначене, залишаючи за лаштунками деякі «пікантні» подробиці історії компанії, останні договори із споживачами (і це логічно), вже нове підприємство, мало б укласти після зміни форми власності, а також зміни назви і перереєстрації (у 2010 році).
   Виникає логічне питання: чи є чинним договір від 2000 року у відносинах з ПАТ «Дніпрогаз», якщо він укладався за десять років до появи цієї компанії, з тепер вже неіснуючою компанією ВАТ «Дніпрогаз»? Думаю, відповідь очевидна. Так само, як і у випадку постійних історичних претензій Росії, стосовно історії Київської Русі.




ІСТОРІЯ ПАТ "ДНІПРОГАЗ"
Історія газового господарства нашого міста бере свій початок 17 серпня 1957 року. В цей день Дніпропетровськ отримав природний газ з Шебелинського родовища.
Першими споживачами газу стали мешканці проспекту ім. Калініна та великі металургійні підприємства: Дніпропетровський трубний завод ім. Леніна і Дніпропетровський металургійний комбінат ім. Петровського. При цьому старт «Дніпрогазу» був стрімким. Всього за кілька місяців у Дніпропетровську було введено в експлуатацію 52 кілометри газопроводів, газорозподільна станція і 6 газорозподільних пунктів. Природним газом було забезпечено понад 2 тисячі квартир та 7 опалювальних котелень.
Разом з функціонуванням Дирекції з будівництва газопроводів була створена контора з експлуатації газового господарства «Дніпропетровськгаз», яка пізніше була реорганізована в Управління по експлуатації газового господарства «Дніпрогаз».
У 1959 році вперше в СРСР впроваджується комплексна автоматизація та диспетчеризація опалювальних котелень. Таким чином, з кожних 10 опалювальних котелень вдалося звільнити близько 40 кочегарів. У 1966 році за заявкою «Дніпрогазу» Дніпропетровським державним університетом створено автоматичний плунжерний регулятор тиску газу. На жаль, його серійне виробництво не було організовано у зв'язку з раптовою смертю автора винаходу.
У 1977 році з допомогою КБ «Орбіта» в «Дніпрогазі» була вирішена проблема союзного значення - стиковка засобів телемеханіки з електронною обчислювальною технікою. Завдяки цьому в 1982 році АСУ була модернізована на базі більш ефективної ЕОМ «Іскра». Враховуючи значний досвід з обліку об'єму газу, наявність потужної метрологічної служби з урахуванням низки пропозицій «Дніпрогазу», «Укргаз» рекомендував колективу бути головним супровідником у розробці лічильників та витратомірів наступного покоління - ультразвукових. Спільно з АТ «Укрспецавтоматика», НДІ «Пьєзонекс» (м. Мінськ) створені побутові лічильники G4 і G6 та їх метрологічне забезпечення УРС-10, які внесені в Державний реєстр.
У березні 1994 року державне підприємство «Дніпрогаз» реорганізовано шляхом корпоратизації у ВАТ. У 1995 р. відділенням Фонду держмайна України по Дніпропетровській області було прийнято рішення про приватизацію підприємства. У другій половині 2006 року підприємство увійшло до складу компаній «ГАЗЕКС - Україна», що входить в газорозподільний холдинг ТОВ «ГАЗЕКС - Менеджмент» (Росія).
У серпні 2012 року відзначалося 55 років із дня подачі природного газу у місто Дніпропетровськ. Голубий вогник, запалений у домівках мешканців, за короткий час вніс зміни у вигляд міста та побут його трудівників. Зникли груди твердого палива із дворів будинків, димарі та труби опалювальних котелень, що коптять повітря. 
Для забезпечення сталого газопостачання правобережжя і лівобережжя міста, особливо в осінньо-зимовий період, ПАТ «Дніпрогаз» при взаємодії з Дніпропетровською облдержадміністрацією та Дніпропетровською міською радою здійснило в 2013 році комплекс робіт з реновації застарілого підземного газопроводу високого тиску діаметром 500 мм, протяжністю 1200 м в центральній частині міста по вул. Сєрова та вул. Ю. Словацького на ділянці від проспекту Пушкіна до Набережної річки Дніпро. Роботи виконувалися з ініціативи голови правління ПАТ «Дніпрогаз» Френкеля Ю.Д. безтраншейним методом, за німецькою технологією «PRIMUS LINE» з укладанням полімерно-кевларового рукава всередині ремонтованої ділянки газопроводу, за рахунок коштів акціонерів. Санація газопроводу протяжністю понад кілометр (вартістю близько 11 млн. грн.) проводилася вперше не тільки на Україні, але і в світовій практиці.
Завдяки співробітникам ПАТ «Дніпрогаз» у Дніпропетровську стабільно працює промисловість, має розвиток соціально-побутова сфера, стабільно тепло у домівках мешканців одного із найбільших міст України.
За 55 років свого становлення ПАТ «Дніпрогаз» є чим пишатися: на підприємстві протягом усіх років працюють висококваліфіковані кадри, безупинно удосконалюються технології виробництва, зберігаються та помножуються найкращі трудові та культурні традиції колективу, котрими завжди була багата газова галузь.
Історія в датах:
1994 - Державне підприємство «Дніпрогаз» реорганізовано шляхом корпоратизації у відкрите акціонерне товариство (ВАТ).
1995 - Відбулася приватизація підприємства за рішенням Відділення Фонду держмайна України у Дніпропетровській області.
2006 - Підприємство увійшло до складу компанії «ГАЗЕКС - Україна» газорозподільного холдингу ТОВ «ГАЗЕКС - Менеджмент» (Росія).
2010 - Компанія здійснила перереєстрацію та змінила назву на «Публічне акціонерне товариство «Дніпрогаз» (на виконання Закону України «Про акціонерні товариства»).
2011 - Початок поетапної реновації застарілого підземного газопроводу високого тиску діаметром 500 мм, протяжністю 1200 м в центральній частині міста по вул. Сєрова та вул. Ю.Словацького на ділянці від проспекту Пушкіна до Набережної річки Дніпро. Вперше в Україні роботи проводились з використанням німецької технології «PRIMUS LINE».  
2012 - Третій етап проекту санації газопроводу – відеообстеження його ділянок. Підготовка внутрішньої поверхні газопроводу до санації полімерно-кевларовим рукавом типу «PRIMUS LINE». Санація газопроводів довжиною понад 1000 метрів проводиться вперше не тільки для України, а й у світовій практиці. Реконструкція цієї ділянки газової магістралі дозволило забезпечити безаварійне газопостачання споживачів міста Дніпропетровська.

Детальна інформація про юридичну особу


Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО "ДНІПРОГАЗ"
(ПАТ "ДНІПРОГАЗ")
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Організаційно-правова форма
ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО
Назва юридичної особи
"ДНІПРОГАЗ"
Ідентифікаційний код юридичної особи
20262860
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи
49029, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ВУЛИЦЯ ОЛЕКСАНДРА КОНИСЬКОГО, будинок 5
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа
АКЦІОНЕРИ ЗГІДНО З РЕЄСТРОМ ВЛАСНИКІВ ЦІННИХ ПАПЕРІВ
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 1968036.00

КІНЦЕВИЙ БЕНЕНФІЦІАРНИЙ ВЛАСНИК (КОНТРОЛЕР) У ЮРИДИЧНОЇ ОСОБИ - ВІДСУТНІЙ
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування
Розмір (грн.): 1968036.00
Види діяльності
Код КВЕД 85.32 Професійно-технічна освіта;
Код КВЕД 71.12 Діяльність у сфері інжинірингу, геології та геодезії, надання послуг технічного консультування в цих сферах;
Код КВЕД 33.13 Ремонт і технічне обслуговування електронного й оптичного устатковання;
Код КВЕД 33.20 Установлення та монтаж машин і устатковання;
Код КВЕД 35.22 Розподілення газоподібного палива через місцеві (локальні) трубопроводи (основний);
Код КВЕД 35.23 Торгівля газом через місцеві (локальні) трубопроводи;
Код КВЕД 42.21 Будівництво трубопроводів
Відомості про органи управління юридичної особи
ЗАГАЛЬНІ ЗБОРИ
Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи
ПІКІНЕР СВІТЛАНА ЮРІЇВНА - керівник з 01.07.2016 (Згідно статуту, строк дії повноважень до 30.06.2019р.)
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації: 18.04.1997
Дата запису: 06.11.2004
Номер запису: 1 224 120 0000 004130
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Назва установчого документа
Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
Місцезнаходження реєстраційної справи
Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку:
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 14.04.1994

ДНIПРОПЕТРОВСЬКE УПРАВЛIННЯ ОФIСУ ВЕЛИКИХ ПЛАТНИКIВ ПОДАТКIВ ДЕРЖАВНОЇ ФIСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ:
Ідентифікаційний код органу: 40980025;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 18.04.1997;
Номер взяття на облік: 25

ДНIПРОПЕТРОВСЬКE УПРАВЛIННЯ ОФIСУ ВЕЛИКИХ ПЛАТНИКIВ ПОДАТКIВ ДЕРЖАВНОЇ ФIСКАЛЬНОЇ СЛУЖБИ:
Ідентифікаційний код органу: 40980025;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 18.04.1997;
Номер взяття на облік: 04020401734
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік
Код КВЕД 35.22 Розподілення газоподібного палива через місцеві (локальні) трубопроводи
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 04020401734;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 12
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
09-06-2017; 16-01-2017; 06-05-2016; 02-10-2015; 02-10-2015; 24-07-2015; 26-01-2015; 26-01-2015; 03-12-2014; 26-01-2014
Інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою
Телефон 1: +380567455002
Інші відомості:

Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -