- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 12 травня 2018 р.

Тепер «нацгвардійці» Дніпра попереджені, що вони утворені незаконно - документи

Конституція України:
Стаття 60. Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження чи накази.
За віддання і виконання явно злочинного розпорядження чи наказу настає юридична відповідальність.
Стаття 68. Кожен зобов'язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей.
Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності.

   Сьогодні, наша розмова не про суддів-самозванців і фейковий суд. Не про ухвалене недосуддями стратегічно-компромісне, незаконне рішення (на відео), яким вони вирішили доручити розгляд двох заяв про їх відвід, такому ж «судді», цього ж «суду». Сьогодні, наша розмова, навіть, не про кишенькову «громадськість за викликом», - дешевих «тупоголовів» під керівництвом «віті-скриньки» та його доньки «юристки», які зробили свій PR на крові Небесної сотні, а потім «злили» Січеславський Майдан в унітаз. Не про «журнашлюхів за викликом», які злетілися як мухи на… до того, і на тепер, не цікавившу їх тему гібридного закріпачення українського народу. Про це, вже багато сказано і написано. Сьогодні, наша розмова про ту невидиму, тонку межу визначену законодавством, яку починають переступати представники незаконно утвореного банд-формування з назвою «Національна гвардія України».
   На відкрите засідання 11 травня 2018 року вільні слухачі допускалися представниками «національної» гвардії (відповідно до якогось внутрішнього розпорядження «суду»), через обов’язкову реєстрацію документів підтверджуючих особу, візуальний догляд особистих речей та металошукач.
   Є гіпотеза, що в подальшому на відкрите судове засідання жінки потраплятимуть з довідкою від гінеколога, а чоловіки – від проктолога.


   Сьогодні, ми пропонуємо читачам дослідити природу виникнення воєнізованого гібриду з назвою «Національна гвардія України» виключно мовою документів, що є у вільному доступі.
   Відповідно до Закону України від 13 березня 2014 року № 876-VII, підписаного на той момент Виконуючим обов’язки Президента України, Головою Верховної Ради України турчиновим (що не передбачено жодним нормативно-законодавчим актом чинного законодавства), Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України і призначено для виконання завдань із захисту та охорони життя, прав, свобод і законних інтересів громадян, суспільства і держави від злочинних та інших протиправних посягань, охорони громадського порядку та забезпечення громадської безпеки, а також у взаємодії з правоохоронними органами - із забезпечення державної безпеки і захисту державного кордону, припинення терористичної діяльності, діяльності незаконних воєнізованих або збройних формувань (груп), терористичних організацій, організованих груп та злочинних організацій.
   Цікаво, під яку категорію потрапляють вільні слухачі відкритих судових засідань?



   В Указі Президента України від 19.12.1996 № 1230/96 «Про Велику Державну Печатку України», зазначено наступне: «Зметою  підвищення авторитету  всіх  інститутів  державної влади,належного  оформлення офіційних документів особлиої державної ваги постановляю:

1.  Заснувати  Велику  Державну  Печатку  України  як   символ державного суверенітету України.
2.  Установити, що Великою Державною Печаткою України скріплюються підписи:
     ПрезидентаУкраїни на оригіналах текстів законів України, указів Президента України, міжнародних договорів України;
     Голови Верховної Ради України на оригіналах рішень  Верховної Ради України щодо міжнародних договорів України;
     Голови Конституційного Суду України  на  оригіналах  рішень Конституційного Суду  України  щодо відповідності законів та інших актів законодавства України Конституції  (254к/96-ВР), іншим законам України, міжнародним договорам України;
     осіб, уповноважених у встановленому порядку на підписання від імені України міжнародних договорів України, що набирають чинності з моменту їх підписання.
    Відповідно до положень статті 94. Конституцій України Закон підписує Голова Верховної Ради України і невідкладно направляє його Президентові України.
Президент України протягом п'ятнадцяти днів після отримання закону підписує його, беручи до виконання, та офіційно оприлюднює його або повертає закон зі своїми вмотивованими і сформульованими пропозиціями до Верховної Ради України для повторного розгляду.
У разі якщо Президент України протягом встановленого строку не повернув закон для повторного розгляду, закон вважається схваленим Президентом України і має бути підписаний та офіційно оприлюднений.
В свою чергу, згідно з Указом Президента України від 29.11.1999 № 1507/99 «Про офіційні символи глави держави», Гербова  печатка  Президента  України використовується лише виключно для засвідчення підпису Президента України на грамотах,  посвідченнях до президентських відзнак та почесних звань України, а також на посланнях Президента України главам інших держав.
Виникає питання: яку вагу має закон «Про Наційнальну гвардію України», як нормативно-правовий акт, підписаний неуповноваженою особою?





Тепер, давайте встановимо правосуб’єктність (законність) конкретної військової частини Національної гвардій (яка в Дніпрі, уклавши угоду з приватним судом, виконує функції охорони «державного» об’єкта і забезпечення громадського порядку, виключно, на його п’ятому поверсі, де знаходяться кабінети голови і його заступника), в контексті положень частини першої статті 8 Господарського кодексу України де зазначено: "Держава, органи державної влади та органи місцевого самоврядування не є суб'єктами господарювання".



Детальна інформація про юридичну особу – приватне підприємство

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності
ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 3054 НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ
(ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 3054)
Повне та скорочене найменування юридичної особи англійською мовою у разі їх наявності
Організаційно-правова форма
ДЕРЖАВНА ОРГАНІЗАЦІЯ (УСТАНОВА, ЗАКЛАД)
Назва юридичної особи
ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 3054 НАЦІОНАЛЬНОЇ ГВАРДІЇ УКРАЇНИ
Ідентифікаційний код юридичної особи
25575569
Центральний чи місцевий орган виконавчої влади, до сфери управління якого належить державне підприємство або частка держави у статутному капіталі юридичної особи, якщо ця частка становить не менше 25 відсотків
Місцезнаходження юридичної особи
49008, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, ВУЛИЦЯ НАДІЇ АЛЕКСЄЄНКО, будинок 46
Перелік засновників (учасників) юридичної особи, у тому числі частки кожного із засновників (учасників); прізвище, ім'я, по батькові, якщо засновник – фізична особа; найменування, місцезнаходження та ідентифікаційний код юридичної особи, якщо засновник – юридична особа
МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
Код ЄДРПОУ засновника: 00034022

Адреса засновника: 03168, м. Київ, Солом'янський район, ПРОСПЕКТ ПОВІТРОФЛОТСЬКИЙ, будинок 6
Розмір внеску до статутного фонду (грн.): 0.00
Дані про розмір статутного капіталу (статутного або складеного капіталу) та про дату закінчення його формування
Розмір (грн.): 0.00
Види діяльності
Код КВЕД 84.24 Діяльність у сфері охорони громадського порядку та безпеки (основний)
Відомості про органи управління юридичної особи
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ НАЦГВАРДІЇ
Прізвище, ім'я, по батькові, дата обрання (призначення) осіб, які обираються (призначаються) до органу управління юридичної особи, уповноважених представляти юридичну особу у правовідносинах з третіми особами, або осіб, які мають право вчиняти дії від імені юридичної особи без довіреності, у тому числі підписувати договори та дані про наявність обмежень щодо представництва від імені юридичної особи
ДЕМЧУК ВАЛЕРІЙ МИКОЛАЙОВИЧ - керівник
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Дата державної реєстрації: 04.12.1999
Дата запису: 27.10.2014
Номер запису: 1 224 145 0000 070683
Назва установчого документа
модельний статут
Дані про наявність відмітки про те, що юридична особа створюється та діє на підставі модельного статуту
Діє на підставі модельного статуту
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі провадження у справі про банкрутство, санації
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Відомості про строк, визначений засновниками (учасниками) юридичної особи, судом або органом, що прийняв рішення про припинення юридичної особи, для заявлення кредиторами своїх вимог
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про відміну державної реєстрації припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дані про юридичних осіб, правонаступником яких є зареєстрована юридична особа
ВІЙСЬКОВА ЧАСТИНА 3054
Код ЄДРПОУ: 25575569
Місцезнаходження: 49008, Дніпропетровська обл., місто Дніпро, Красногвардійський район, ВУЛИЦЯ ЧИЧЕРИНА, будинок 46
Дані про юридичних осіб-правонаступників: повне найменування та місцезнаходження юридичних осіб-правонаступників, їх ідентифікаційні коди
Місцезнаходження реєстраційної справи
Департамент адміністративних послуг та дозвільних процедур Дніпровської міської ради
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку:
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 19.11.2013

ДПI У ЧЕЧЕЛIВСЬКОМУ РАЙОНI М.ДНIПРА ГУ ДФС У ДНIПРОПЕТРОВСЬКIЙ ОБЛАСТI:
Ідентифікаційний код органу: 39621406;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 11.04.2001;
Номер взяття на облік: 3257

ДПI У ЧЕЧЕЛIВСЬКОМУ РАЙОНI М.ДНIПРА ГУ ДФС У ДНIПРОПЕТРОВСЬКIЙ ОБЛАСТI:
Ідентифікаційний код органу: 39621406;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 30.01.2003;
Номер взяття на облік: 0405013278
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік
Код КВЕД 84.24 Діяльність у сфері охорони громадського порядку та безпеки
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 0405013278;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 1
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
Інформація про здійснення зв'язку з юридичною особою
Телефон 1: +3(056)7708400

КВЕД-2010: Клас 84.24
Клас
Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
Діяльність у сфері охорони громадського порядку та безпеки
Цей клас включає:
  • управління та функціонування регулярних і допоміжних силових структур, фінансованих органами державної влади, а також портових, прикордонних, міліцейських сил, сил берегової охорони й інших спеціальних силових структур, у т.ч. регулювання вуличного руху, реєстрацію іноземних громадян, облік арештів
  • забезпечення населення предметами першої необхідності у випадках надзвичайних ситуацій у мирний час
  • діяльність із захисту та нагляду за виловом риби
Цей клас не включає:
  • управління діяльністю міліцейських лабораторій, див. 71.20
  • управління та регулювання питань, пов'язаних зі збройними силами, див. 84.22

Як бачимо, засновником даного підприємства є інше підприємство - Міністерство оборони України (код ЄДРПОУ: 00034022).

Ось дані з сайтів В2ВTodey.com.ua та UPIK.DE




Детальна інформація про юридичну особу

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності
МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
Організаційно-правова форма
ОРГАН ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ
Назва юридичної особи
МІНІСТЕРСТВО ОБОРОНИ УКРАЇНИ
Ідентифікаційний код юридичної особи
00034022
Місцезнаходження юридичної особи
03168, м. Київ, ПРОСПЕКТ ПОВІТРОФЛОТСЬКИЙ, будинок 6
Дані про розпорядчий акт, на підставі якого створено юридичну особу
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації: 17.12.1992
Дата запису: 11.06.2008
Номер запису: 1 073 120 0000 015704
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку:
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 01.09.1992

ДПI У СОЛОМ'ЯНСЬКОМУ РАЙОНI ГУ ДФС У М.КИЄВI:
Ідентифікаційний код органу: 39471390;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 22.09.2000;
Номер взяття на облік: 1595

ДПI У СОЛОМ'ЯНСЬКОМУ РАЙОНI ГУ ДФС У М.КИЄВI:
Ідентифікаційний код органу: 39471390;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 11.01.2006;
Номер взяття на облік: 01-15448
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік
Код КВЕД 84.22 Діяльність у сфері оборони
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 01-15448;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 1
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
04-04-2018; 03-04-2018; 26-03-2018; 20-03-2018; 20-03-2018; 20-03-2018; 20-03-2018; 20-03-2018; 20-03-2018; 20-03-2018; 20-03-2018; 16-03-2018; 15-03-2018; 15-03-2018; 14-03-2018; 14-03-2018; 14-03-2018; 14-03-2018; 14-03-2018; 23-02-2018; 23-02-2018; 23-02-2018; 19-02-2018; 19-02-2018; 19-02-2018; 19-02-2018; 19-02-2018; 15-02-2018; 14-02-2018; 13-02-2018; 13-02-2018; 13-02-2018; 12-02-2018; 30-01-2018; 25-01-2018; 19-01-2018; 16-01-2018; 16-01-2018; 16-01-2018; 16-01-2018; 09-01-2018; 09-01-2018; 09-01-2018; 09-01-2018; 09-01-2018; 09-01-2018; 09-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 03-01-2018; 26-12-2017; 26-12-2017; 26-12-2017; 26-12-2017; 26-12-2017; 26-12-2017; 26-12-2017; 14-12-2017; 12-12-2017; 12-12-2017; 12-12-2017; 12-12-2017; 12-12-2017; 12-12-2017; 12-12-2017; 07-12-2017; 07-12-2017; 07-12-2017; 07-12-2017; 07-12-2017; 05-12-2017; 04-12-2017; 01-12-2017; 29-11-2017; 29-11-2017; 29-11-2017; 29-11-2017; 29-11-2017; 29-11-2017; 29-11-2017; 22-11-2017; 22-11-2017; 22-11-2017; 22-11-2017; 21-11-2017; 21-11-2017; 21-11-2017; 21-11-2017; 20-11-2017; 15-11-2017; 08-11-2017; 08-11-2017; 23-10-2017; 23-10-2017; 12-10-2017; 10-10-2017; 12-09-2017; 11-09-2017; 06-09-2017; 01-09-2017; 15-08-2017; 04-08-2017; 04-08-2017; 17-07-2017; 14-07-2017; 22-06-2017; 25-05-2017; 16-05-2017; 13-05-2017; 04-01-2017; 04-01-2017; 04-01-2017; 01-12-2016; 03-11-2016; 27-10-2016; 13-10-2016; 05-10-2016; 25-01-2016; 19-11-2015; 19-11-2015; 23-10-2015; 15-05-2015; 26-11-2014; 26-03-2012; 21-08-2010; 10-04-2009; 29-10-2007; 28-08-2007; 17-07-2007; 17-07-2007; 29-01-2007; 18-01-2007; 25-09-2006; 28-07-2006

КВЕД-2010: Клас 84.22
Клас
Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
Діяльність у сфері оборони
Цей клас включає:
  • управління, контроль, нагляд і регулювання питань, пов'язаних із національною обороною, а також функціонуванням сухопутних, морських, повітряних і космічних збройних сил, таких як:
    • бойові частини сухопутних військ, морського флоту та військово-повітряних сил
    • інженерні, транспортні війська, зв'язок, розвідка, матеріально-технічне забезпечення, особовий склад штабів та інші небойові підрозділи
    • резервні та допоміжні сили національної оборони
    • військова логістика (забезпечення військовою технікою, продовольством і спорядженням, інженерно-технічними спорудами тощо)
    • діяльність із медичного обслуговування особового складу збройних сил діючої армії в польових умовах
  • управління, контроль і забезпечення сил цивільної оборони
  • сприяння в розробленні планів ліквідації надзвичайних ситуацій та проведення навчань із залученням цивільних установ і населення
  • проведення досліджень і розробок політики оборонного характеру й управління відповідними ресурсами
Цей клас не включає:
  • діяльність із проведення наукових досліджень та експериментальних розробок, див. розділ 72
  • надання військової допомоги іноземним державам, див. 84.21
  • діяльність військових трибуналів, див. 84.23
  • забезпечення населення предметами першої необхідності у випадках надзвичайних ситуацій у мирний час, див. 84.24
  • діяльність у сфері освіти, яку здійснюють військові ліцеї, інститути й академії, див. 85.4
  • діяльність військових шпиталів, див. 86.10

Як ми вже з’ясували раніше, відповідно до закону, Національна гвардія України є військовим формуванням з правоохоронними функціями, що входить до системи Міністерства внутрішніх справ України.
Детальна інформація про юридичну особу

Повне найменування юридичної особи та скорочене у разі його наявності
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ
(МВС УКРАЇНИ)
Організаційно-правова форма
ОРГАН ДЕРЖАВНОЇ ВЛАДИ
Назва юридичної особи
МІНІСТЕРСТВО ВНУТРІШНІХ СПРАВ УКРАЇНИ
Ідентифікаційний код юридичної особи
00032684
Місцезнаходження юридичної особи
01024, м.Київ, ВУЛИЦЯ БОГОМОЛЬЦЯ, будинок 10
Дані про розпорядчий акт, на підставі якого створено юридичну особу
???????
Дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена після набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про включення до Єдиного державного реєстру відомостей про юридичну особу – у разі, коли державна реєстрація юридичної особи була проведена до набрання чинності Законом України "Про державну реєстрацію юридичних осіб та фізичних осіб-підприємців"
Дата державної реєстрації: 17.10.2000
Дата запису: 16.07.2007
Номер запису: 1 070 120 0000 029042
Дата державної реєстрації, дата та номер запису в Єдиному державному реєстрі про проведення державної реєстрації юридичної особи, яка утворена в результаті перетворення
Дані про відокремлені підрозділи юридичної особи
???????
Дані про перебування юридичної особи в процесі припинення
Дата та номер запису про державну реєстрацію припинення юридичної особи, підстава для його внесення
Дата та номер запису про взяття та зняття з обліку, назва та ідентифікаційні коди органів статистики, Міндоходів, Пенсійного фонду України, в яких юридична особа перебуває на обліку:
ГОЛОВНЕ УПРАВЛІННЯ РЕГІОНАЛЬНОЇ СТАТИСТИКИ:
Ідентифікаційний код органу: 21680000;
Дата взяття на облік: 23.10.1997

ДПI У ПЕЧЕРСЬКОМУ Р-НI ГУ МIНДОХОДIВ У М.КИЄВI:
Ідентифікаційний код органу: 38748591;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника податків);
Дата взяття на облік: 03.02.1997;
Номер взяття на облік: 15403

ДПI У ПЕЧЕРСЬКОМУ Р-НI ГУ МIНДОХОДIВ У М.КИЄВI:
Ідентифікаційний код органу: 38748591;
Відомості про відомчий реєстр: (дані про взяття на облік як платника єдиного внеску);
Дата взяття на облік: 07.04.2000;
Номер взяття на облік: 01-000245
Дані органів статистики про основний вид економічної діяльності юридичної особи, визначений на підставі даних державних статистичних спостережень відповідно до статистичної методології за підсумками діяльності за рік
Код КВЕД 84.11 Державне управління загального характеру
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску, клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності
Дані про реєстраційний номер платника єдиного внеску: 01-000245;
Дані про клас професійного ризику виробництва платника єдиного внеску за основним видом його економічної діяльності: 1
Термін, до якого юридична особа перебуває на обліку в органі Міндоходів за місцем попередньої реєстрації, у разі зміни місцезнаходження юридичної особи
Дата відкриття виконавчого провадження щодо юридичної особи (для незавершених виконавчих проваджень)
10-05-2018; 10-05-2018; 10-05-2018; 08-05-2018; 03-05-2018; 02-05-2018; 24-04-2018; 24-04-2018; 19-04-2018; 17-04-2018; 17-04-2018; 17-04-2018; 17-04-2018; 16-04-2018; 16-04-2018; 16-04-2018; 04-04-2018; 26-02-2018; 15-02-2018; 15-02-2018; 21-01-2018; 11-01-2018; 27-12-2017; 06-12-2017; 04-12-2017; 04-12-2017; 24-11-2017; 16-11-2017; 16-11-2017; 16-11-2017; 16-11-2017; 15-11-2017; 14-11-2017; 21-07-2017; 14-04-2017; 29-12-2016; 05-04-2016; 02-02-2016; 26-01-2016; 04-12-2015; 04-07-2008

КВЕД-2010: Клас 84.11
Клас
Назва видів економічної діяльності та пояснення до них
Державне управління загального характеру
Цей клас включає:
  • виконавчу та законодавчу діяльність центральних, регіональних і місцевих органів державного управління
  • управління та контроль фіскальної діяльності:
    • здійснення оподатковування
    • збирання податків, мита на товари та розслідування випадків порушення податкового законодавства
    • управління митницею
  • виконання бюджету й управління державними фондами та державним боргом:
    • збирання коштів і контроль за їх витрачанням
  • проведення політики у сфері загальних (цивільних) досліджень і розробок і пов'язаних із ними коштів
  • управління і функціонування служб економічного та соціального планування, а також статистичних служб на різних рівнях державного управління
Цей клас також включає:
  • управління кадровими службами, розроблення та реалізацію кадрової політики, методи оцінки, класифікацію робіт, опис посадових обов'язків, контроль за дотриманням правил державної служби
  • діяльність служб загального призначення, не пов'язаних із виконанням певних функцій у сфері державного управління
  • діяльність виборчих комісій
Цей клас не включає:
  • управління державними будівлями або будівлями, що їх займають державні структури, див. 68.268.3
  • проведення політики у сфері досліджень і розробок, спрямованих на зростання добробуту людей, та пов'язаними з цим коштами, див. 84.12
  • проведення політики в сфері досліджень та розробок, призначених для підвищення економічної ефективності та конкурентоспроможності, див. 84.13
  • управління дослідженнями та розробками у сфері оборони та пов'язаними з цим коштами, див. 84.22
  • управління державними архівами, див. 91.01

Відповідно до закону основними функціями Національної гвардії України є:
1) захист конституційного ладу України, цілісності її території від спроб зміни їх насильницьким шляхом;
2) охорона громадського порядку, забезпечення захисту та охорони життя, здоров’я, прав, свобод і законних інтересів громадян;
3) участь у забезпеченні громадської безпеки та охороні громадського порядку під час проведення зборів, мітингів, походів, демонстрацій та інших масових заходів, що створюють небезпеку для життя та здоров’я громадян;
4) забезпечення охорони органів державної влади, перелік яких визначається Кабінетом Міністрів України, участь у здійсненні заходів державної охорони органів державної влади та посадових осіб.



ПЕРЕЛІК 
органів державної влади, що підлягають безоплатній охороні Національною гвардією
Найменування органу державної влади
Код згідно з ЄДРПОУ
Мінагрополітики
37471967
Мінрегіон
37471928
Мінприроди
37552996
Мінекономрозвитку
37508596
Міненерговугілля
37471933
Мінкультури
37535703
МОН
38621185
МОЗ
00012925
Мінсоцполітики
37567866
Мінфін
00013480
Мін’юст
00015622
Національне агентство з питань запобігання корупції
40381452
Казначейство
37567646
Вінницька облдержадміністрація
20089290
Волинська облдержадміністрація
13366926
Дніпропетровська облдержадміністрація
00022467
Донецька облдержадміністрація
00022473
Житомирська облдержадміністрація
00022489
Запорізька облдержадміністрація
00022504
Івано-Франківська облдержадміністрація
20567921
Кіровоградська облдержадміністрація
00022543
Луганська облдержадміністрація
00022450
Львівська облдержадміністрація
00022562
Миколаївська облдержадміністрація
00022579
Одеська облдержадміністрація
00022585
Полтавська облдержадміністрація
00022591
Рівненська облдержадміністрація
13986712
Сумська облдержадміністрація
14005581
Тернопільська облдержадміністрація
00022622
Харківська облдержадміністрація
23912956
Херсонська облдержадміністрація
00022645
Хмельницька облдержадміністрація
22985083
Черкаська облдержадміністрація
00022668
Чернігівська облдержадміністрація
00022674
Чернівецька облдержадміністрація
00022680
{Додаток із змінами, внесеними згідно з Постановами КМ № 155 від 16.03.2017№ 211 від 28.03.2018}


У якості бонуса, про спільні риси фальсифікату:

Якщо Закон України «Про Національну гвардію України» підписав виконуючий обов’язки президента, то наказ МВС від 20.07.2016 № 692 «Про затвердження Положення про організацію та несення служби з охорони органів державної влади військовими частинами і підрозділами Національної гвардії України» (яким в своїй діяльності керуються нацгвардійці), підписали тимчасово виконуючий обов’язки міністра генерал-полковник Яровий С. А. за погодженням із Головою Національної поліції України Хатією Деканоідзе.





4 коментарі:

  1. ======= ВОЙНА - НЕ АТО =========
    Все "подарки" скупались давно -
    То "Иудино" было лобзанье.
    Нас Европа "анфасом в гавно!..", -
    Всем об этом рассказывал Санни.




    Среди белых и чёрных полос -
    "Мы в Европе - на мягкой подушке";
    Говорят, что в разнос "всё под нос".
    Одолжили всех нас, бля, подружке.




    Помню, было - по коже мороз.
    Ненавижу их - звери, титушки...
    Вспоминаю твой запах волос,
    И влюблённость твою, и веснушки.




    Попрошу об одном - не губи,
    Поцелуй меня в губы так нежно...
    На прощанье глоток? Пригуби.
    Выше нас - дети неба? Нет... - между.




    Поднимаем бокальчик вина
    И обычно помянем в избушке.
    Генеральный здесь бизнес - война!
    Не у края живём. Мы - на мушке.




    Покупали на праздник фагот,
    Подешевле растяжки - как "здрасьте";
    И не первый пошёл уже год,
    Позывной был то "Волонд", то "Мастер"!




    На войне мы не знали имён,
    Обращались по просьбе отчасти;
    Попадали в расход на лимон,
    Приходилось, когда не по "масти".




    Я спросил, он ребёнок ничей,
    И сегодня пустует Блокбастер!
    Мусорá отстреляли детей!
    Сука - Воланд, учитель - не Мастер!




    "Пулю в лоб" или very good ОFF?..
    И лапша на ушах! Мы в лазанье!
    Где же Вера, Надежда, Любовь?
    А подробно "по по-лоч-кам", - Санни.




    Оступились? - офшоры, дела!..
    Прибеднённой "массовке" - лабзанья.
    Без народа гнилые телá!
    Посоветуйтесь! С Вами был Санни.




    Торопили! Спешили! "Делá"!
    Секретутка стояла, потела...
    Все по трупам идут, по телáм,
    У толпы нет Души только тéло.




    Подарки скупались давно.
    "Любовь"? - не сказать!.. То "лобзанье".
    Нас Европа анфасом в гавно!..
    Для кого здесь подписано - "Санни".




    Завербуют нас всех дураков!..
    Ты России поверил?.. "подружке"?
    На дебатах разводят лохов!
    Попандосы в столице, ловушки.




    Среди белых и чёрных полос:
    "Мы в Европе - на мягкой подушке".
    Говорят, мы в разнос - "альбинос",
    Нас отдали на откуп "подружке".




    Все "подарки" скупались давно -
    То "Иудино" было лобзанье.
    Нас Европа "анфасом в гавно!..", -
    Лично подписи кровью - "Coast Sunny".




    5. VIII 2019 Sùnny Coast / SCP
    /SuNNyCoastPRO ducti ON/

    ВідповістиВидалити
  2. Только сейчас начинаешь понимать , как нас Пастеры, Кролики, Порохи "сделали". Построили на сцене декарации, и убедили что мы в государстве и державе, а мы все приняли за правду и реальность. Вот только за сцену выходить не нужно было. Вот тут они и прокололись. Сцена маленькая была. Нашлись, кто за нее решил выйти и заглянуть за кулисы.

    ВідповістиВидалити
  3. По кінцівці, в документах... шось не бачу печаті,ні розпису Ярового..

    Але починаючи з 1996 року , прийняття конституції ( прийнята законом ВРУ, а до того мала бути вроді як постанова прийнятя закону щодо скасування попередньої конституції.- потім оголошення самого закону, після його озвучення- скасування тої конституції
    .( Це все, вроді як по закону регламенту ВР. згідно діючої конституції)

    . потім постанова прийнятя закону щодо прийняття нової конституції( але був закон тільки прийняття нової конституції☝️ , без постанов закону скасування☝️ ,постанови закону☝️ прийняття нової конституції☝️
    , а тим більш про референдум по конституції, там ані мур мур),
    Акцент саме на референдум для введення в дію нової конституції☝️, згідно тої конституції що передала попередня влада УРСР- знову таки, згідно регламенту верховної ради.. який чомусь нехтують з 1992..
    Вроді так?????


    , якщо включити мозок, то вже вбачається шахрайство , порушення регламенту..і тд, з самого початку.. конституції..

    ВідповістиВидалити
  4. Як по мені, то міжнародний трибунал в самий раз буде, щодо ВР і президентів починаючи з 1992р...

    Але питання як і хто може то подати туди- у трибунал, навіть при наявності всіх зібраних порушень відносно етнічних українців, порушень конституції , внутрішнього і міжнародного законодавства???

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -