- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

суботу, 20 жовтня 2018 р.

«Газовий» спротив: Дніпро пропонує не чекати на Бандеру, а діяти!

Передмова: До відкритого кримінального провадження може долучитись будь-який громадянин України, якому діями газових монополістів завдано моральної і матеріальної шкоди. Адже, якщо кошти не використовуються на розвиток економіки власної держави і територіальної громади, а вимиваються в офшори – це й завдає ту моральну і матеріальну шкоду кожному без винятку громадянину України. І зовсім не важливо, чи користуєтесь Ви газом, чи ні. Адже природний газ – Ваша власність, відповідно до положень статті 13. Конституції України.  

   В Україні з 1 листопада 2018 року ціна на газ для населення зросте на 23, 5%. Про це засобам масової дезінформації повідомив прем’єр-міністр неутвореного відповідно до чинної Конституції Кабінету Міністрів України вова гройсман.
   Наразі, у громадян України є унікальна можливість на законних підставах протистояти тарифному геноциду, через долучення в якості потерпілих до вже відкритого в СВ УСБУ в Дніпропетровській області кримінального провадження щодо незаконних дій регіональних газових монополістів ПАТ «Дніпрогаз» та ТОВ «Дніпропетровськгаз Збут», через які фінансові ресурси за проданий споживачам газ, спрямовуються не до державного і місцевого бюджету, а через кіпрські офшори в Америку і Канаду. Від цього, потерпає кожен громадянин України.

Читайте також: Тема «Дніпрогаз» на сайті «Багнет Нації»


   Зазначене кримінальне провадження відкрито за заявою про злочин, складеної представниками Громадської організації «Волонтерський центр допомоги військовим і цивільним «Вільна Доля» та знаходиться під їхнім особим контролем.
   Отже для тих, на кого не впливають мантри про те, що «Бандера прийде – порядок наведе», - пропонуємо алгоритм долучення до кримінального провадження в якості потерпілих з вмотивованою вимогою щодо компенсації моральної і матеріальної шкоди (для початку – 250000 гривень), за роки користування нашою спільною власністю – газопостачальною системою, газорозподільними мережами та відповідною, профільною інфраструктурою.
   Бланк заяви публікуємо нижче. Заповнюйте в двох примірниках. Один заповнений примірник направляйте рекомендованим листом з повідомленням на зазначену в шаблоні заяви адресу, а інший заповнений примірник та квитанцію про відправку – залишайте собі, як доказ. Для контролю з нашого боку, пропонуємо відсилати сканкопії заяви і квитанції про відправлення, на нашу електронну адресу редакції сайту «Багнет Нації»: svf2011@ukr.net.


   Слідчому СВ УСБУ в Дніпропетровській області
                                          вул.  Святослава Хороброго, 23, м. Дніпро, 49000
                                                 Слідчий: Шубіна В. О.
                                                 Кримінальне провадження: № 22018040000000079  

                                                              Громадянин України __________________
                                                              _____________________________________
                                                         Адреса: _____________________________
                                                         ____________________________________
                                                         ____________________________________
                                                         Конт. тел.:___________________________
                                                         e-mail: ______________________________

Заява 
                   (в порядку частини другої і третьої статті 55 КПК України про   
                                   залучення до провадження як потерпілого)

   Відповідно до положень частини другої і третьої статті 55 КПК (Кримінального процесуального кодексу) України потерпілим є також особа, яка не є заявником, але якій кримінальним правопорушенням завдана шкода і у зв’язку з цим вона після початку кримінального провадження подала заяву про залучення її до провадження як потерпілого.
   Права і обов’язки потерпілого виникають в особи з моменту подання заяви про вчинення щодо неї кримінального правопорушення або заяви про залучення її до провадження як потерпілого.
   Потерпілому вручається пам’ятка про процесуальні права та обов’язки особою, яка прийняла заяву про вчинення кримінального правопорушення.
   Керуючись своїм конституційним правом на захист своїх прав і свобод від неправомірних посягань, вважаю себе таким(ою), що зазнав(ла) матеріальної і моральної шкоди (яку оцінюю в 250000 – двісті п’ятдесят тисяч гривень), завданої мені протиправними діями кіпрського монополіста на газовому ринку України, що має прояв в обмеженні мого конституційного права як Громадянина(ки)-власника(ці) вільно користуватись (ст.41.КУ) своєю власністю у вигляді природного газу (ст.13.КУ), а також використовувати отримані прибутки для наповнення місцевого і державного бюджетів.
   Враховуючи вищезазначене, звертаюсь із заявою про залучення і,
 Прошу:
-              Враховуючи зміст даної заяви, в рамках вже відкритого кримінального провадження (22018040000000079) залучити мене до зазначеного провадження в якості потерпілого;
-              Вручити мені пам’ятку про процесуальні права та обов’язки як потерпілого у кримінальному провадженні (22018040000000079).
     Зміст даної заяви публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com


  /____/________________/_________/                                                      

   З повагою,     _______________________     /_______________________/



   Ланцюгова реакція – принцип доміно!

  Впаде один – посипляться і інші!



17 коментарів:

  1. Це правильно в 1нд1" вижили англ1чан простим методом не чого не купляли ворожого, 1 диво англ1чани сам1 залишили 1нд1ю без постр1лив. Це правильное р1шеня п1дтримую.

    ВідповістиВидалити
  2. українці так не поступають,вони купують все крім українського,ми не об'єднуємося, а роз'єднуємося,таку се ля ві,як кажуть французи

    ВідповістиВидалити
  3. у нас конечный бенефициар: ВЛАСНИК ІСТОТНОЇ УЧАСТІ - НГ ЧІНГ Ю, КИТАЙСЬКА НАРОДНА РЕСПУБЛІКА, G482478, КИТАЙСЬКА НАРОДНА РЕСПУБЛІКА М. ГОНКОНГ ВУЛ. ХЕННЕССІ РОУД БУД. 16

    ВідповістиВидалити
  4. Доброго дня вам і вашій спілке дуже добра спілка якби не ваша спілка я лишився би собаки ,але я зараз по справі з газовими монополістами,з іншого міста можна долучитися з позовною заявою що ви виклали ????

    ВідповістиВидалити
  5. Куди вислати заяву та з яким адресою у шапці заяви ????

    ВідповістиВидалити
  6. Долучаюсь в якості потерпілої. Дякую, пане Сергію за Вашу наполегливість в становленні Конституційного строю.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Вчора вислав по адресу УСБу,коли чекати відповідь ???

      Видалити
  7. Справа блокується через Бабушкінський суд. Починаємо кошмарити😀😀😀.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Як кошмарити ???
      Вчора вислав заяву на УСБУ Дніпропетровської обл.коли чекати відповідь ????

      Видалити
  8. Огромное Вам спасибо за такие активные ДЕЙСТВИЯ....

    ВідповістиВидалити
  9. Які заяви писати в інших областях

    ВідповістиВидалити
  10. сегодня 5.11.18 Заяву еще можно подавать? с Ув.

    ВідповістиВидалити
  11. Долучатися можна на будь-якій стадії досудового слідства. Долучайтесь!

    ВідповістиВидалити
  12. Можна відправити по ,email? Якщо так то який той email?

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -