- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 6 грудня 2018 р.

Автобіографія повалення конституційного ладу в указах про призначення судді Яковлева

   Слідчий, прокурор невідкладно, але не пізніше 24 годин після подання заяви, повідомлення про вчинене кримінальне правопорушення або після самостійного виявлення ним з будь-якого джерела обставин, що можуть свідчити про вчинення кримінального правопорушення, зобов’язаний внести відповідні відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань, розпочати розслідування та через 24 години з моменту внесення таких відомостей надати заявнику витяг з Єдиного реєстру досудових розслідувань.
Частина перша статті 214 КПК України

   На багаточисельні прохання «прихильників з контори», публікуємо укази про призначення/переведення судді-могильника приватного Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська Яковлева Д. О. 
   Правоохоронців просимо звернути увагу на ту обставину, що жоден з опублікованих указів, не скріплений Великою Державною Печаткою України, що свідчить про повалення конституційного ладу і відсутність конституційних повноважень у судді-самозванця. Сподіваємось, що кваліфікація злочину буде безпомилковою - стаття 109 Кримінального кодексу України (повалення конституційного ладу).



















Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -