- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 20 серпня 2020 р.

Звідки взятися правосуддю

      Питання, зазначене в заголовку даної публікації – риторичне. Відповідь на дане питання очевидна: «нізвідки». Про яке правосуддя може йти мова, якщо суди як установи, не утворені у відповідності до чинної Конституції України. Більшість наявних судів в Україні (здебільшого районних судів першої інстанції) і досі підпорядковані юрисдикції Української РСР, а ті які були утворені вже після прийняття Конституції, - мають невизначену, неконституційну юрисдикцію, як наприклад окружні суди. Суцільне беззаконня!

   Крім того, на підтвердження беззаконня і неможливості правосуддя, слід додати незаконні призначення фізичних осіб (мігрантів) на посади суддів всіма Президентами Української РСР, обрання фізичних осіб (мігрантів) на посади суддів діючою Верховною Радою УРСР, а також відсутність символів судової влади, відсутність гербових печаток із зображенням Державного Герба України на указах, постановах, поданнях та посвідченнях суддів, в контексті невиконання статті 20. Конституції України.

   Увазі читачів черговий «шедевр» від приватної юр.особи – суб’єкта господарювання з назвою державного органу «Полтавський апеляційний суд», на підтвердження факту повалення конституційного ладу.

Читайте також: Ліквідований Апеляційний суд Полтавської області відповів на запит

Полтавський апеляційний суд, як суб’єкт господарювання

    Читайте також: Інформаційна бомба або початок кінця: Увага!!! Всі міські, сільські, районні і обласні ради зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності – унікальні документи на сайті "Багнет Нації"

Інформаційна бомба або початок кінця: законодавства, яке регулює утворення органів влади і місцевого самоврядування, не існує – відповідь ВРУ

Читайте також: Як сприймати відсутність Великої Державної Печатки України на документах особливої державної ваги? - (оновлюється)


















Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -