- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 4 серпня 2020 р.

Що «нареєструють» утворені в неконституційний спосіб тер.органи Мін’юсту

 

  «1. Ліквідувати як юридичні особи публічного права територіальні органи Міністерства юстиції за переліком згідно з додатком 1.

2.   Утворити як юридичні особи публічного права територіальні органи Міністерства юстиції за переліком згідно з додатком 2.» - зазначено в постанові Кабінету міністрів України (фактично Кабміну УРСР) від 9 жовтня 2019 року № 870 «Деякі питання територіальних органів Міністерства юстиції».

   Це з розряду: піди туди – не знаю куди, принеси того – не знаю чого… А як бути з тим фактом, що в Україні відсутнє законодавство, яким регулюється питання що утворення, що ліквідації, що реорганізації юридичних осіб публічного права. Його просто немає!

Початок теми: Дніпро: узурпація влади та повалення конституційного ладу приватними установами

 




    

Читайте також: Інформаційна бомба або початок кінця: Увага!!! Всі міські, сільські, районні і обласні ради зареєстровані як суб’єкти підприємницької діяльності – унікальні документи на сайті "Багнет Нації"

Інформаційна бомба або початок кінця: законодавства, яке регулює утворення органів влади і місцевого самоврядування, не існує – відповідь ВРУ

Читайте також: Як сприймати відсутність Великої Державної Печатки України на документах особливої державної ваги? - (оновлюється)








2 коментарі:

  1. Штрих-код на Постанове КМУ 870 пробивается 40011921184504001; Германия (международное)
    400119211845604001; Германия (международное);
    Смахивает на ст.111 Уголовного кодекса Украины

    ВідповістиВидалити
  2. Массовка в кабмине, управляемая иностранцами.

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -