- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

субота, 21 листопада 2020 р.

Президентська вертикаль Дніпра, як комерційна структура корпорації «УКРАЇНА» – реєстраційні матеріали ОДА

 

   Увазі читачів пропонуємо до перегляду матеріали іще одного суб’єкта господарювання, який має назву державного органу, а по суті, є юридичною особою приватного права – комерційним приватним підприємством. Сьогодні мова про ЗАТ «Дніпропетровська обласна державна адміністрація» з кодом ЄДРПОУ: 00022467 та кодом економічної діяльності КВЕД: 84.11 (державне управління загального характеру).

   Відповідно до положень статті 2 Закону України від 9 квітня 1999 року № 586-ХIV «Про місцеві державні адміністрації» Місцеві державні адміністрації в межах відповідної адміністративно-територіальної одиниці забезпечують: - виконання Конституції, законів України, актів Президента України, Кабінету Міністрів України, інших органів виконавчої влади вищого рівня; - законність і правопорядок, додержання прав і свобод громадян; - виконання державних і регіональних програм соціально-економічного та культурного розвитку, програм охорони довкілля, а в місцях компактного проживання корінних народів і національних меншин - також програм їх національно-культурного розвитку; - підготовку та схвалення прогнозів відповідних бюджетів, підготовку та виконання відповідних бюджетів; - звіт про виконання відповідних бюджетів та программ; - взаємодію з органами місцевого самоврядування; - реалізацію інших наданих державою, а також делегованих відповідними радами повноважень.

   Положеннями статті 4 зазначеного закону визначено, що місцеві державні адміністрації є юридичними особами. Місцеві державні адміністрації мають печатки із зображенням Державного Герба України та своїм найменуванням, рахунки в установах банків України. На будинках, де розміщуються місцеві державні адміністрації та їх структурні підрозділи, вивішуються таблички з зображенням Державного Герба України та найменуванням розташованого там органу. На будинках, де розміщуються місцеві державні адміністрації, піднімається Державний Прапор України. Зразки печаток і відповідних табличок місцевих державних адміністрацій та їх структурних підрозділів затверджуються Кабінетом Міністрів України.

   Для вас і досі актуальне питання: чому не виконується Конституція України? Тож ретельно вдивіться в документи, які красномовно свідчать про злочин проти державності.

Читайте також: «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ»: ВСЕ БУДЕ ШИТО-КРИТО…

Правозахисники Дніпра підтримали «антибіометричний» пікет біля ДніпроОДА (відео і фото)

Конституційний антагонізм – невиліковна пошесть сьогодення (відповідь – Присяга Резніченка)

СКІЛЬКИ КОШТУЄ «ДЕЦЕНТРАЛІЗАЦІЯ»

НАВІЩО ПІЛЬГИ ЗЛОЧИНЦЯМ: НАДАЛИ ЗАПИТ – ОТРИМАЛИ ВІДПОВІДЬ

ВІДПОВІДЬ ДНІПРОПЕТРОВСЬКОЇ ОДА НА ЗВЕРНЕННЯ ДО КОЛОМОЙСЬКОГО (фотокопії)

Приватна ДніпроОДА – складова нестабільності, дестабілізації та фейкової децентралізації?

ВЕРХОВЕНСТВО ПРАВА ЧИ ДИКТАТУРА БЕЗПРАВ’Я (щодо умов оренди приміщення ДніпроОДА)

Телеграм: https://t.me/bagnetnacii

Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii
Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com

Фінансову підтримку діяльності громадського об’єднання ГО ОПГ «Багнет Нації» можна здійснити грошовим переказом на картку ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я отримувача Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш вагомий внесок у відновлення конституційного устрою України!











1 коментар:

  1. Чим вони підтверджують сворє право користуватися будівлями,землею ...

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -