- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

субота, 21 листопада 2020 р.

Недоприсяжні – нова тема для розслідування ГО ОПГ «Багнет Нації»

 

   Частиною першою статті 125. Конституції України («нормою прямої дії») визначено, що судоустрій в Україні будується за принципами територіальності та спеціалізації і визначається законом.

   Частиною першою статті 127. Конституції закріплено, що правосуддя здійснюють судді. У визначених законом випадках правосуддя здійснюється за участю присяжних.

   В свою чергу частиною першою статті 133. Основного закону встановлено, що систему адміністративно-територіального устрою України складають: Автономна Республіка Крим, області, райони, міста, райони в містах, селища і села.

   Далі, ми, цитуємо норми частини першої і п’ятої статті 64 Закону України «Про судоустрій і статус суддів»: Для затвердження списку присяжних територіальне управління Державної судової адміністрації України звертається з поданням до відповідних місцевих рад, які формують і затверджують у кількості, зазначеній у поданні, список громадян, які постійно проживають на територіях, на які поширюється юрисдикція відповідного окружного суду, відповідають вимогам статті 65 цього Закону і дали згоду бути присяжними; Після затвердження списку присяжних такий список передається до відповідного окружного суду, в тому числі в електронній формі. Інформацію, що міститься у зазначеному списку, не може бути використано для цілей, що не пов’язані із добором присяжних.

   А навздогін, криємо частиною першою статті 65 цього ж закону: Присяжним може бути громадянин України, який досяг тридцятирічного віку і постійно проживає на території, на яку поширюється юрисдикція відповідного окружного суду, якщо інше не визначено законом.

   Отже, з якого переляку місцеві ради делегують присяжних в статусі фізичних осіб (а не громадян), і до яких окружних судів? Відколи систему адміністративно-територіального устрою України складають ОКРУГИ??? Що це, як не узаконена федералізація, яку реалізовують фейкові недооргани виконавчої і судової влади, а також недооргани місцевого самоврядування…

Телеграм: https://t.me/bagnetnacii

Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/bagnetnacii
Сайт: http://bagnetnacii.blogspot.com

Фінансову підтримку діяльності громадського об’єднання ГО ОПГ «Багнет Нації» можна здійснити грошовим переказом на картку ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я отримувача Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш вагомий внесок у відновлення конституційного устрою України!





Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -