Сторінки

четвер, 23 липня 2020 р.

Київський райсуд Харкова – ліквідована установа юрисдикції УРСР, яка продовжує функціонувати (документи)

   ГО ОПГ «Багнет Нації» дякує за надану нам більш ніж розлогу відповідь на наш інформаційний запит, який ми направляли до юридичної особи приватного права з назвою «Київський районний суд міста Харкова» щодо встановлення правосуб’єктності зазначеної установи, а також правоздатності «судді» цієї установи Божко В. В.

   Публікуємо зміст запиту та надану відповідь.

Читайте також: Що спільного у «Авто Євро Сили», харківських «конституціоналістів» і судді ліквідованого суду Божко В. В.?

Скарга до ВРП на недосуддю Божко В. В. Наступною, буде заява до СБУ...




Вих. №: ЗПІ/003/20                               Дата: 15 липня 2020 року                                        

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД
МІСТА ХАРКОВА
код ЄДРПОУ: 02893746; КВЕД 84.23
вул, Валентинівська, будинок № 7-Б,
м. Харків, Харківська область, 61168

ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД
МІСТА ХАРКІВА
код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД 84.23
вул, Валентинівська, будинок № 7-Б,
м. Харків, Харківська область, 61168

ТУ ДСА УКРАЇНИ В
ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ
код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД 84.11
Майдан Героїв Небесної Сотні, 36/2,
м. Харків, Харківська область, 61050 

Держава, органи державної влади та органи місцевого
 самоврядування не є суб'єктами господарювання
              (частина перша статті 8 Господарського кодексу України)

        Ніхто не зобов'язаний виконувати явно злочинні розпорядження
\чи накази. За віддання і виконання явно злочинного розпорядження
чи наказу настає юридична відповідальність.
                                                        (Стаття 60. Конституції України)

З А П И Т
про надання публічної інформації за Законом України
«Про доступ до публічної інформації»

   Відповідно до положень Статті 40. Конституції України (Основного закону) усі мають право направляти індивідуальні чи колективні письмові звернення або особисто звертатися до органів державної влади, органів місцевого самоврядування та посадових і службових осіб цих органів, що зобов'язані розглянути звернення і дати обґрунтовану відповідь у встановлений законом строк.
   Стаття 34. Конституції України гарантує кожному громадянину України право вільно збирати, зберігати, використовувати і поширювати інформацію усно, письмово або в інший спосіб - на свій вибір.
   Закон України «Про доступ до публічної інформації» визначає порядок здійснення та забезпечення права кожного на доступ до інформації, що знаходиться у володінні суб'єктів владних повноважень, інших розпорядників публічної інформації та інформації, що становить суспільний інтерес.
   Відповідно до положень пункту 6 частини першої статті 3. Закону України «Про доступ до публічної інформації» право на доступ до публічної інформації гарантується юридичною відповідальністю за порушення законодавства про доступ до публічної інформації.
   Відповідно до положень статті 4. доступ до публічної інформації відповідно до цього Закону здійснюється на принципах прозорості та відкритості діяльності суб'єктів владних повноважень, вільного отримання, поширення та будь-якого іншого використання інформації, що була надана або оприлюднена відповідно до цього Закону, рівноправності, незалежно від ознак раси, політичних, релігійних та інших переконань, статі, етнічного та соціального походження, майнового стану, місця проживання, мовних або інших ознак.
   Згідно з положеннями статті 5., зазначеного закону, доступ до публічної інформації забезпечується шляхом надання інформації за запитами на інформацію.
   Частиною сьомою статті 6 цього закону встановлено, що обмеженню доступу підлягає інформація, а не документ. Якщо документ містить інформацію з обмеженим доступом, для ознайомлення надається інформація, доступ до якої необмежений.
   Згідно з положеннями статті 21. Закону «Про доступ до публічної інформації», інформація на запит надається безкоштовно. При наданні особі інформації про себе та інформації, що становить суспільний інтерес, плата за копіювання та друк не стягується.
   Відповідно до положень частини 2, 3 статті 22., даного закону, відповідь розпорядника інформації про те, що інформація може бути одержана запитувачем із загальнодоступних джерел, або відповідь не по суті запиту вважається неправомірною відмовою в наданні інформації. Розпорядник інформації, який не володіє запитуваною інформацією, але якому за статусом або характером діяльності відомо або має бути відомо, хто нею володіє, зобов'язаний направити цей запит належному розпоряднику з одночасним повідомленням про це запитувача. У такому разі відлік строку розгляду запиту на інформацію починається з дня отримання запиту належним розпорядником.
   Положеннями статті 81. Цивільного кодексу України (далі - ЦК України) встановлено, що юридичні особи, залежно від порядку їх створення, поділяються на юридичних осіб приватного права та юридичних осіб публічного права.
   Юридична особа публічного права створюється РОЗПОРЯДЧИМ АКТОМ Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування.
   Згідно частини 4 статті 87. ЦК України юридична особа вважається створеною з дня її державної реєстрації.
   Нормами прямої дії (ч. 3 ст. 8) чинної Конституції України (Основного закону) в статті 6 встановлено, що державна влада в Україні здійснюється на засадах її поділу на законодавчу, виконавчу та судову. Органи законодавчої, виконавчої та судової влади здійснюють свої повноваження у встановлених цією Конституцією межах і відповідно до законів України.
   Правовий порядок в Україні, визначений частиною першою статті 19 Конституції, ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Частиною другою цієї статті встановлено, що органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України.
   Згідно положень підпункту 6 пункту 16-1 Розділу ХV «ПЕРЕХІДНІ ПОЛОЖЕННЯ» Конституції України до впровадження нового адміністративно-територіального устрою України відповідно до змін до Конституції України щодо децентралізації влади, але не довше ніж до 31 грудня 2017 року, утворення, реорганізацію та ліквідацію судів здійснює Президент України на підставі та у порядку, що визначені ЗАКОНОМ.
   Крім того, Розділом VIII «ПРАВОСУДДЯ» чинної Конституції України (Основного закону – закону прямої дії) встановлено, що правосуддя в Україні здійснюють виключно суди. Делегування функцій судів, а також привласнення цих функцій іншими органами чи посадовими особами не допускаються (ст. 124 КУ). Суд утворюється, реорганізовується і ліквідовується ЗАКОНОМ, проект якого вносить до Верховної Ради України Президент України після консультацій з Вищою радою правосуддя (ст. 125 КУ). Правосуддя здійснюють судді (ст. 127 КУ). Призначення на посаду судді здійснюється Президентом України за поданням Вищої ради правосуддя в порядку, встановленому законом (ст. 128 КУ). Суддя, здійснюючи правосуддя, є незалежним та керується верховенством права. Основними засадами судочинства є: рівність усіх учасників судового процесу перед законом і судом; змагальність сторін та свобода в наданні ними суду своїх доказів і у доведенні перед судом їх переконливості; гласність судового процесу та його повне фіксування технічними засобами;  розумні строки розгляду справи судом (ст. 129 КУ). Суд ухвалює рішення іменем України. Судове рішення є обов’язковим до виконання. Держава забезпечує виконання судового рішення у визначеному законом порядку. Контроль за виконанням судового рішення здійснює суд (ст. 129-1 КУ).
   Засадничими принципами статті 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод (ратифікованої Верховною Радою України Законом України від 17 липня 1997 року № 475/97-ВР «Про ратифікацію Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод 1950 року, Першого протоколу та протоколів № 2, 4, 7 та 11 до Конвенції»), - є довіра до суду встановленого законом.
   Частиною третьою статті 16 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» встановлено, що суд як державний орган має печатку із зображенням Державного Герба України та своїм найменуванням.
   Положеннями статті 19 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» визначено, що суд утворюється і ліквідовується ЗАКОНОМ. Проект закону про утворення чи ліквідацію суду вносить до Верховної Ради України Президент України після консультацій з Вищою радою правосуддя. Місцезнаходження, територіальна юрисдикція і статус суду визначаються з урахуванням принципів територіальності, спеціалізації та інстанційності. Підставами для утворення чи ліквідації суду є зміна визначеної цим Законом системи судоустрою, необхідність забезпечення доступності правосуддя, оптимізації видатків державного бюджету або зміна адміністративно-територіального устрою. Утворення суду може відбуватися шляхом створення нового суду або реорганізації (злиття, поділу) судів. Кількість суддів у суді визначає Державна судова адміністрація України за погодженням з Вищою радою правосуддя з урахуванням судового навантаження та в межах видатків, визначених у Державному бюджеті України на утримання судів та оплату праці суддів. Суд є юридичною особою, якщо інше не визначено законом.
   Відповідно до частини 1 статті 7 Закону України «Про судоустрій і статус суддів» «кожному гарантується захист його прав, свобод та інтересів у розумні строки незалежним, безстороннім і справедливим судом, утвореним законом».
   Зважаючи на міжнародні норми права хотілося б зауважити, що відповідно до Загальної декларації прав людини (яка була Прийнята і проголошена резолюцією 217 A (III) Генеральної Асамблеї ООН від 10 грудня 1948 року) всі люди є  рівні перед законом і мають право, без будь-якої різниці, на рівний їх захист законом. Усі люди мають право на рівний захист від якої б то не було дискримінації, що порушує цю Декларацію, і від якого б то не було підбурювання до такої дискримінації (ст. 7). Крім того, кожна людина має гарантоване Конституцією і законом право на ефективне поновлення у правах компетентними національними судами в разі порушення її основних прав, наданих їй конституцією або законом (ст. 8).
   Відповідно до положень статті 6 Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод «кожен має право на справедливий і публічний розгляд його справи упродовж розумного строку незалежним і безстороннім судом, встановленим законом…».
   Згідно до положень визначених підпунктом (b) пункту 3 статті 2 Міжнародного пакту про громадські і політичні права «кожна   держава,   яка бере участь у цьому Пакті, зобов'язується забезпечити, щоб право  на правовий захист для будь-якої особи, яка потребує такого захисту, встановлювалось компетентними судовими, адміністративними чи законодавчими властями або будь-яким іншим компетентним органом, передбаченим правовою системою держави, і розвивати можливості судового захисту».
   Відповідно до положень частини першої статті 17 Закону України від 23 лютого 2006 року № 3477-IV «Про виконання рішень та застосування практики Європейського суду з прав людини», для зменшення  числа  заяв  до  Європейського суду з прав людини проти України, суди застосовують при розгляді справ Конвенцію про захист прав людини і основоположних свобод (далі – Конвенція) та практику Європейського суду з прав людини (далі – ЄСПЛ) як джерело права.
   З огляду на офіційні відомості розміщені на сайті Міністерства юстиції України в Єдиному державному реєстрі юридичних осіб, фізичних осіб-підприємців і громадських формувань (далі - ЄДРПОУ) юридична особа приватного права з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» з кодом ЄДРПОУ: 02893746, установа юрисдикції Української РСР, наразі, продовжує здійснювати комерційну діяльність, як суб’єкт господарювання з кодом економічної діяльності КВЕД 84.23, не зважаючи на той факт, що зазначена юридична особа приватного права була ліквідована указом Президента України від 29 грудня 2017 року № 449/2017 «Про ліквідацію та утворення місцевих загальних судів». Натомість, з 29 грудня 2017 року відповідно до указу Президента України № 449/2017 «Про ліквідацію та утворення місцевих загальних судів» свою господарську, комерційну діяльність (згідно коду КВЕД 84.23), здійснює новоутворена юридична особа (не правонаступник) з кодом ЄДРПОУ: 42275077, яка має назву «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА». Обидві юридичні особи розташовані і діють за однією адресою: 61168, Харківська область, місто Харків, вул. Валентинівська, 7-Б.
   Враховуючи вищезазначене, керуючись положеннями Конституції України, Закону України «Про доступ до публічної інформації» та Закону України «Про інформацію», відповідно до компетенції, у визначений законом строк (п’ять днів),
  
П Р О С И М О:

КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА код ЄДРПОУ: 02893746

Надати завірену належним чином фотокопію ухваленого Верховною Радою України за підписом Президента України та Голови Верховної Ради України (згідно положень статті 94 та пункту 29 частини першої статті 106 Конституції України), скріпленого Великою Державною Печаткою України (згідно з Указом Президента України від 19.12.1996 року № 1230/96 «Про Велику Державну Печатку України») Закону України ПРО УТВОРЕННЯ (!) державного органу з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
Надати завірену належним чином фотокопію ухваленого Верховною Радою України за підписом Президента України та Голови Верховної Ради України (згідно положень статті 94 та пункту 29 частини першої статті 106 Конституції України), скріпленого Великою Державною Печаткою України (згідно з Указом Президента України від 19.12.1996 року № 1230/96 «Про Велику Державну Печатку України») Закону України ПРО ЛІКВІДАЦІЮ (!) державного органу з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
3.           Надати завірену належним чином фотокопію Свідоцтва про державну реєстрацію утвореного ЗАКОНОМ (!), згідно Конституції України, органу судової гілки влади з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
4.           Надати завірені належним чином відомості (витяг) з Єдиного державного реєстру про реєстрацію саме державного органу з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
5.           Надати завірені належним чином відомості (витяг) з Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів Міністерства юстиції України про реєстрацію як нормативно-правового акту Закону України «Про утворення органу судової гілки влади з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
6.      Надати завірену належним чином копію протоколу останніх зборів суддів установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» з результатами обрання голови суду і його заступника (заступників);
7.        Надати завірені належним чином: копію суддівського посвідчення, і копію складеної присяги судді, теперішнього заступника (заступників) голови суду, установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
8.        Надати завірені належним чином: копію суддівського посвідчення, і копію складеної присяги судді, теперішнього голови суду, установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
9.     Надати завірені належним чином відомості (список) щодо суддів, та їх помічників, юридичної особи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА», які на момент запитування відповідної інформації мають повноваження здійснювати правосуддя;
10.     Надати завірені належним чином відомості щодо указів та постанов про призначення/переведення суддів, згідно діючого законодавства, на відповідну посаду до органу з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
11.  Надати фотокопію з оригіналу договору оренди з відповідною територіальною громадою району у місті Харкові займаних приміщень установою з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» за адресою фактичного перебування/розташування: м. Харків, вул.. Валентинівська, 7-Б;
12.   Надати завірені належним чином відомості стосовно реєстрації в реєстрі ВАR-гільдії юридичної особи приватного права - установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
13.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу (надати копію документа) була замовлена гербова печатка установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
14.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу (надати копію документа) була виготовлена гербова печатка установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
15. Надати завірену належним чином фотокопію суддівського посвідчень, на підтвердження законних повноважень судді, установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23) Божко В. В.;
16. Надати завірену належним чином фотокопії Присяги судді, складеної Українському народові суддею Божко В. В.;
17.  Надати завірені належним чином відомості стосовно наявності або відсутності (просто - «Є», чи «НЕМА») ідентифікаційного коду (ІНН), або біометричних документів (внутрішнього/закордонного паспорта, ID-картки) у судді Божко В. В.;
18.    Надати завірені належним чином достовірні відомості щодо реєстрації і надання акредитації ВАR-гільдією та делегування відповідних повноважень судді Божко В. В.;
19.   Надати завірену належним чином фотокопію (засвідчену гербовою печаткою компетентного органу, із зображенням Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України) Подання Вищої ради правосуддя до Президента України про призначення вперше на посаду судді Божко В. В.;
20.  Надати завірені належним чином фотокопії з оригіналів (засвідчені гербовою печаткою компетентного органу, із зображенням Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України)  Указу легітимного Президента України про призначення/переведення на відповідну посаду судді Божко В. В.;
21.   Надати завірені належним чином фотокопії з оригіналів Постанов легітимної Верховної Ради України «Про обрання судді», на відповідну посаду судді Божко В. В.;
22.  Надати завірені належним чином відомості, про наявність повноважень (правосуб’єктності - правоздатності, дієздатності, деліктоздатності) щодо здійснення правосуддя, на момент запитування відповідної інформації, у судді установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23) Божко В. В.;
23.   Надати завірені належним чином копії Сертифікату та відомостей з передостанніми і останніми результатами проходження відповідної підготовки у Національній школі суддів України, а також відомості Вищої кваліфікаційної комісії суддів України щодо результатів проходження останнього кваліфікаційного іспиту суддею установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23) Божко В. В.;
24.   Надати завірені належним чином відомості заповненої Декларації про доходи (за попередній рік) суддею установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23) Божко В. В.;
25.   Надати завірені належним чином відомості про всі дисциплінарні стягнення (погашені/непогашені) які коли-небудь застосовувалися по відношенню до судді установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23) Божко В. В.;
26.   Надати завірені належним чином відомості стосовно інвентарного номеру суддівської мантії і нагрудного знаку судді установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23) Божко В. В.;
27.  Надати завірену належним чином копію (з підписами підписантів/сторін) трудового договору/контракту з основного місця роботи, підписаного суддєю установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23) Божко В. В.;
28.  Надати завірений належним чином витяг з трудової книжки щодо підтвердження постійного місця роботи професійного судді установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23) Божко В. В.;
29.  Надати завірений належним чином витяг з відомостей про отримання заробітної плати (з 01 січня 2019 року на момент запитування інформації) професійним суддею установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23) Божко В. В.;
30.  Надати завірену належним чином копію (за підписами підписантів/сторін) довіреності від керівника юридичної особи - установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23), видану/оформлену на представництво зазначеної установи професійним суддею Божко В. В.;
31.  Надати засвідчені належним чином відомості про види заохочення, виплату грошових премій, нагород державними нагородами, спеціальними званнями відносно судді установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23) Божко В. В.;
32.  Надати завірені належним чином відомості відносно відпусток та лікарняних в яких перебував судя установи з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23) Божко В. В. в період часу з 01.01.2019 року на момент запитування даної інформації;
33.       Надати завірену належним чином копію зразка власного бланка та зразка відтиску (відбитку) печатки юридичної особи суб’єкта господарювання з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23);
34.   Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому (паперовому) вигляді на мою домашню адресу: 49055, місто Дніпро,  і в електронному вигляді на мою вищезазначену електронну адресу (e-mail: svf2011@ukr.net).
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину, або перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону «Про доступ до публічної інформації», до розпорядника відповідної інформації
.  
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА код ЄДРПОУ: 42275077

1.          Надати завірену належним чином фотокопію ухваленого Верховною Радою України за підписом Президента України та Голови Верховної Ради України (згідно положень статті 94 та пункту 29 частини першої статті 106 Конституції України), скріпленого Великою Державною Печаткою України (згідно з Указом Президента України від 19.12.1996 року № 1230/96 «Про Велику Державну Печатку України») Закону України ПРО УТВОРЕННЯ (!) державного органу з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
2.           Надати завірену належним чином копію Свідоцтва про державну реєстрацію утвореного ЗАКОНОМ (!) згідно Конституції України державного органу з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
3.           Надати завірені належним чином відомості (витяг) з Єдиного державного реєстру про реєстрацію саме державного органу з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
4.           Надати завірені належним чином відомості (витяг) з Єдиного державного реєстру нормативно-правових актів Міністерства юстиції України про реєстрацію як нормативно-правового акту Закону України «Про утворення державного органу з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
5.  Надати завірену належним чином копію протоколу останніх зборів суддів органу з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» з результатами обрання голови суду і його заступника (заступників);
6.    Надати завірені належним чином копію суддівського посвідчення і копію складеної присяги судді, теперішнього заступника (заступників) голови суду, органу з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
7.    Надати завірені належним чином копію суддівського посвідчення і копію складеної присяги судді, теперішнього голови суду, органу з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
8.     Надати завірені належним чином відомості (список) щодо суддів, та їх помічників, органу з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА», які на момент запитування відповідної інформації мають повноваження здійснювати правосуддя;
9.     Надати завірені належним чином відомості щодо указів та постанов про призначення/переведення суддів згідно діючого законодавства, на відповідну посаду до органу з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
10.  Надати фотокопію з оригіналу договору оренди, з відповідною Шевченківською/Бабушкінською територіальною громадою району у місті Дніпрі/Дніпропетровську, займаних приміщень установою з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» за адресою фактичного перебування/розташування: м. Харків, вул.. Валентинівська, 7-Б;
11.   Надати завірені належним чином відомості стосовно реєстрації в реєстрі ВАR-гільдії юридичної особи приватного права - установи з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА»;
12.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу (надати копію документа) була замовлена гербова печатка установи з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД: 84.23), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
13.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу (надати копію документа) була виготовлена гербова печатка установи з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД: 84.23), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
14. Надати завірену належним чином фотокопію Наказу ДСАУ № 249/К від 19 червня 2018 року про призначення керівником юридичної особи з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД: 84.23) фізичну особу БОРДІНУ НАТАЛІЮ ОЛЕКСАНДРІВНУ;
15. Надати завірену належним чином фотокопію Присяги судді/державного службовця, складеної Українському народові теперішнім керівником юридичної особи з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД: 84.23) фізичною особою БОРДІНОЮ НАТАЛІЄЮ ОЛЕКСАНДРІВНОЮ;
16.  Надати завірені належним чином відомості стосовно наявності або відсутності (просто - «Є», чи «НЕМА») ідентифікаційного коду (ІНПП), або біометричних документів (внутрішнього/закордонного паспорта, ID-картки) у теперішнього керівника юридичної особи з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД: 84.23) фізичної особи БОРДІНОЇ НАТАЛІЇ ОЛЕКСАНДРІВНИ;
17.   Надати завірені належним чином відомості заповненої Декларації про доходи (за попередній рік) суддею/державним службовцем - теперішнім керівником юридичної особи з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД: 84.23) фізичною особою БОРДІНОЮ НАТАЛІЄЮ ОЛЕКСАНДРІВНОЮ;
18.  Надати завірену належним чином копію (з підписами підписантів/сторін) трудового договору/контракту з основного місця роботи, підписаного суддєю/державним службовцем - теперішнім керівником юридичної особи з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД: 84.23) фізичною особою БОРДІНОЮ НАТАЛІЄЮ ОЛЕКСАНДРІВНОЮ;
19.  Надати завірений належним чином витяг з трудової книжки щодо підтвердження постійного місця роботи професійного судді/державного службовця - теперішнього керівника юридичної особи з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД: 84.23) фізичної особи БОРДІНОЇ НАТАЛІЇ ОЛЕКСАНДРІВНИ;
20.  Надати завірений належним чином витяг з відомостей про отримання заробітної плати (з 01.07.2018 року – дати реєстрації, на момент запитування інформації), отриманої теперішнім керівником юридичної особи з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД: 84.23) фізичною особою БОРДІНОЮ НАТАЛІЄЮ ОЛЕКСАНДРІВНОЮ;
21.  Надати завірені належним чином відомості відносно відпусток та лікарняних в яких перебувала судя/державний службовець - теперішній керівник юридичної особи з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД: 84.23) фізична особа БОРДІНА НАТАЛІЯ ОЛЕКСАНДРІВНА в період часу: з моменту призначення на відповідну посаду, і на момент запитування даної інформації;
22.     Надати завірену належним чином копію зразка власного бланка та зразка відтиску (відбитку) печатки юридичної особи суб’єкта господарювання з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД: 84.23);
23.     Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому (паперовому) вигляді на мою домашню адресу: 49055, місто Дніпро,  і в електронному вигляді на мою вищезазначену електронну адресу (e-mail: svf2011@ukr.net).
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину, або перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону «Про доступ до публічної інформації», до розпорядника відповідної інформації
.  
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com

ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ код ЄДРПОУ: 26281249

1.          Надати завірену належним чином фотокопію РОЗПОРЯДЧОГО АКТУ про утворення державного органу з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ»;
2.           Надати завірену належним чином фотокопію Свідоцтва про державну реєстрацію державного органу з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ»;
3.           Надати завірені належним чином відомості (витяг) з Єдиного державного реєстру про реєстрацію саме державного органу з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ»;
4.  Надати фотокопію з оригіналу договору оренди з відповідною Шевченківською/Бабушкінською територіальною громадою району у місті Дніпрі/Дніпропетровську займаних приміщень установою з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» за адресою фактичного перебування/розташування: м. Харків, Майдан Героїв Небесної Сотні 36/2;
5.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу була замовлена гербова печатка установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД: 84.11 і 84.23), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
6.  Надати завірені належним чином достовірні відомості стосовно того ким, коли, і на підставі якого документу була виготовлена гербова печатка установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД: 84.11 і 84.23), відтиск якої не містить державного символу у вигляді Державного Герба України, встановленого статтею 20. Конституції України;
7.     Надати завірену належним чином фотокопію Наказу про призначення на відповідну посаду теперішнього керівника установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД: 84.11 і 84.23) ОСТАПЕНКО В. В.;
8. Надати завірену належним чином фотокопію службового посвідчення, яким підтверджуються повноваження теперішнього керівника установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД: 84.11 і 84.23) ОСТАПЕНКО В. В.;
9. Надати завірену належним чином фотокопію Присяги державного службовця, складеної Українському народові теперішнім керівником установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД: 84.11 і 84.23) ОСТАПЕНКО В. В.;
10.  Надати завірені належним чином відомості стосовно наявності або відсутності (просто - «Є», чи «НЕМА») ідентифікаційного коду (ІНН), або біометричних документів (внутрішнього/закордонного паспорта, ID-картки) у теперішнього керівника установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД: 84.11 і 84.23) ОСТАПЕНКО В. В.;
11.   Надати завірені належним чином відомості заповненої Декларації про доходи (за попередній рік) сукупно отримані теперішнім керівником установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД: 84.11 і 84.23) ОСТАПЕНКО В. В.;
12.  Надати завірену належним чином копію (з підписами підписантів/сторін) трудового договору/контракту з основного місця роботи теперішнього керівника установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД: 84.11 і 84.23) ОСТАПЕНКО В. В.;
13.  Надати завірений належним чином витяг з трудової книжки щодо підтвердження постійного місця роботи державного службовця теперішнього керівника установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД: 84.11 і 84.23) ОСТАПЕНКО В. В.;
14.  Надати завірений належним чином витяг з відомостей про отримання заробітної плати (з 01 січня 2019 року на момент запитування інформації) теперішнім керівником установи з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД: 84.11 і 84.23) ОСТАПЕНКО В. В.;
15.     Надати завірену належним чином копію зразка власного бланка та зразка відтиску (відбитку) печатки юридичної особи суб’єкта господарювання з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД: 84.11 і 84.23);
16.  Надати завірені належним чином відомості про витрати з Державного бюджету України на утримання юридичної особи суб’єкта господарювання з назвою «ТЕРИТОРИАЛЬНЕ УПРАВЛІННЯ ДЕРЖАВНОЇ СУДОВОЇ АДМІНІСТРАЦІЇ УКРАЇНИ У ХАРКІВСЬКІЙ ОБЛАСТІ» (код ЄДРПОУ: 26281249; КВЕД: 84.11 і 84.23) ОСТАПЕНКО В. В. за 2018-2019 роки;
17.  Надати завірені належним чином відомості про витрати з Державного бюджету України на утримання юридичної особи суб’єкта господарювання з назвою «КИЇВСЬКИЙ РАЙОННИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 02893746; код КВЕД: 84.23) за 2018-2019 роки;
18.  Надати завірені належним чином відомості про витрати з Державного бюджету України на утримання юридичної особи суб’єкта господарювання з назвою «ПЕРШИЙ ОКРУЖНИЙ СУД МІСТА ХАРКОВА» (код ЄДРПОУ: 42275077; КВЕД: 84.23) за 2018-2019 роки;
19.    Відповідь надати у повному обсязі, у хронологічній послідовності відповідно до вищевикладених пунктів прохальної частини запиту, та  надіслати у письмовому (паперовому) вигляді на мою домашню адресу: 49055, місто Дніпро,  і в електронному вигляді на мою вищезазначену електронну адресу (e-mail: svf2011@ukr.net).
   У випадку, якщо з якихось причин не можливо надати відповідь – письмово вказати причину, або перенаправити (переадресувати) запит за належністю, відповідно до вимог Закону «Про доступ до публічної інформації», до розпорядника відповідної інформації.
  
   Зміст відповіді на запит, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com


Уповноважений представник
ГО ОПГ «Багнет Нації»:                                                Сергій Філіпенко

P. S. Дії, вчинені з метою насильницької зміни чи повалення конституційного ладу або захоплення державної влади, а також змова про вчинення таких дій, - караються позбавленням волі на строк від п'яти до десяти років з конфіскацією майна або без такої.                  
                                                (стаття 109 Кримінального кодексу України)                     




















                                                

Інформаційна бомба або початок кінця: законодавства, яке регулює утворення органів влади і місцевого самоврядування, не існує – відповідь ВРУ



1 коментар:

  1. Я ніколи не думав, що буду мати право на отримання позики, яку мені надали співробітник Педро та його кредитна компанія, яка була дуже гладкою та прозорою в кожній розмові, яку ми проводимо під час процесу позики, я ще раз подякую йому та його кредитній організації за роботу молодець, запропонувавши мені позику в розмірі 22 мільйони євро з низькою ставкою 2 річних доходів, вони є справжньою компанією з реєстром позик на простих умовах. зв’яжіться з кредитною компанією через pedroloanss@gmail.com WhatsApp: + 1-8632310632.

    ВідповістиВидалити