- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 16 липня 2020 р.

Що спільного у «Авто Євро Сили», харківських «конституціоналістів» і судді ліквідованого суду Божко В. В.?


   Відповідь на питання в назві цієї публікації очевидне – всі вони, імітатори!

Читайте також: «Євробляхарям» до уваги, або «Чому так? - Тому що ДФС – фейковий орган!»


   Одні, файно блокують Грушевського, випускають пару через гучномовці і масштабні автопробіги, запасаються обіцянками-цяцянками від своїх партайгеноссе-поводирів і, роз’їжджаються по норках. Другі, файно прославляють Конституцію України, але палець об палець не вдарять аби бодай щось зробити для відновлення конституційного ладу в своєму місті. Як це так, що харківські недосудді (такі, як фізична особа Божко Валентина Вікторівна),  ліквідованих недосидів, нічого не чули про «Багнет Нації»?)))

Читайте також: «Євробляхарям» на озброєння: всі митниці - приватні, так само, як і ліквідована ДМСУ


   Причиною даного феномену (консервації СРСР у Харкові), може бути або культ особистості таварісча Кернеса, біг-морди якого споглядають з рекламних щитів через кожних два метри, або кількість 5G-веж, на душу населення, у місті Харкові (???).

Читайте також: Нас грабують через ось такі папірці без підписів і печаток


   В цьому 15 липня 2020 року переконалися представники ГО ОПГ «Багнет Нації», які за викликом недосудді Божко В. В., завітали на судове засідання ліквідованого 29 грудня 2017 року указом президента № 449/2017 Київського районного суду міста Харкова, по справі щодо порушення перезаїзду «євробляхи» через харківську митницю.

Читайте також: «Євробляхарям»: гарна новина – закони 8487 і 8488 не завірені Великою Державною Печаткою України


   Питання, яке «багнетівці» під час судового засідання поставили недосудді і недомитнику (а ви, хто?) – залишилося актуальним до наступного засідання.

Читайте також: Ким узурповано і монополізовано реєстрацію транспортних засобів у Дніпрі – реєстраційна справа СЦ МВС


   Більше деталей у відеоблоці. Далі буде…



Фінансову підтримку діяльності громадського об’єднання ГО «Багнет Нації» можна здійснити переказом на картку ПриватБанку № 5168 7427 1422 2175 на ім’я Сергій Філіпенко. Дякуємо за Ваш вагомий внесок у відновлення конституційного устрою України!

Інформаційна бомба або початок кінця: законодавства, яке регулює утворення органів влади і місцевого самоврядування, не існує – відповідь ВРУ












3 коментарі:

  1. интересно, а Влад Акулов оказывает в суде помощь за гонорар? я бы нанял такого представителя

    ВідповістиВидалити
  2. Це той "суд" який засудив хлопців з ГО "ПОТОН".

    ВідповістиВидалити

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -