- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 16 червня 2015 р.

ОБЛРАДА, ЧИ БУДИНОК РОЗПУСТИ?

Питання риторичне! На нашу думку територіальна громада відповідного (Кіровського) району міста Дніпропетровська (якби вона існувала як юридична особа), як власник, підрахував всі «за» і всі «проти», зупинилася б на другому варіанті. Чому?


Представники руху «Багнет Нації» отримали чергову відповідь на свій інформаційний запит і радо діляться цією цікавою і корисною інформацією з читачами.

Як ви думаєте, скільки коштує облраді оренда займаного нею приміщення? - Відповідно до договору оренди №66, розмір річної орендної плати становить 1 (одну) гривню 00 коп. без урахування ПДВ та індексу інфляції (?).

Більше того, Дніпропетровська обласна рада, як орендатор, орендує дане приміщення у собою ж створеної комунальної установи «Адміністративне управління Дніпропетровської обласної ради».

6403, 8 м. кв., в самісінькому центрі Дніпропетровська за 1 (одну) гривню на рік…, в той час, коли на утримання і підтримку функціонування при Дніпропетровській обласній раді музею історії місцевого самоврядування в Дніпропетровській області (кімнатка в будівлі «облради», приблизно 40 м. кв.), відповідно до переліку завдань і заходів «Програми розвитку місцевого самоврядування в Дніпропетровській області на 2012-2017 роки», закладено 430 тис. народних гривень (2012 рік – 250,0, 2013 рік – 45,0, 2014 рік – 45,0, 2015 рік – 45,0, 2016 рік – 45,0 тис. грн..).

Матеріал підготував: Сергій Філіпенко








Немає коментарів:

Дописати коментар

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -