- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

вівторок, 28 липня 2015 р.

Суддю – на мило! (Скарга на поведінку судді Кудрявцевої Т. О.)


Адміністративна справа, яка мала б бути розглянута і вирішена буквально впродовж одного судового засідання, наразі безпідставно, без пояснень, зупинена суддею Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська Кудрявцевою Тетяною Олександрівною.


У відповідності Конституції України і Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Ради – це представницькі органи відповідних територіальних громад, які, в свою чергу, повинні мати статус юридичної особи, для того, щоб розпоряджатися своїм рухомим і нерухомим майном, фінансовими та іншими ресурсами.
   Відповідно статті 122., Кодексу адміністративного судочинства України (КАСУ), адміністративна справа має бути розглянута і вирішена протягом розумного строку, але не більше місяця з дня відкриття провадження у справі, якщо інше не встановлено цим Кодексом. «Інше» - не встановлено. Провадження у справі відкрито 17 квітня…, сьогодні вже… набагато більше ніж передбачено законом. То, це суддя Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська Кудрявцева Т. О. вирішила діяти на свій розсуд, грубо зневаживши закони України? А, може вона у змові з Відповідачем - нелегітимним органом з назвою «Дніпропетровська міська рада»? Після закриття третього судового засідання по даній справі, представник Відповідача Шипко Олександр Федорович залишився в судовій залі сам-на-сам з секретарем вищезазначеної судді. Можна тільки здогадуватись про що вони там «щєбєталі».
   В цьому випадку не залишається нічого іншого, як тільки звернутись з відповідною скаргою на поведінку судді до Вищої кваліфікаційної комісії суддів України: 

                              Вища кваліфікаційна комісія суддів України
                                              вул.  Механізаторів, 9, місто Київ,
                                                           Київська область, 03109

                            Заявник: Гр. Філіпенко Сергій Веніамінович,
                                                  місто Дніпропетровськ, 49055
                                                          e-mail: svf2011@ukr.net
                                                    Статус заявника – Позивач

                            Суддя: Кудрявцева Тетяна Олександрівна
               Бабушкінський районний суд  м. Дніпропетровська
                      пр-т Карла Маркса, 57, місто Дніпропетровськ,
                                           Дніпропетровська область, 49000

                          Скарга щодо поведінки судді
   Я, Філіпенко Сергій Веніамінович, 1970 р.н., громадянин України, 14 квітня 2015 року, звернувся  до Бабушкінського  районного суду міста Дніпропетровська із позовною заявою про скасування рішення, ухваленого органом з назвою «Дніпропетровська міська рада», щодо ліквідації районних у місті Дніпропетровську рад разом з однойменними районами міста Дніпропетровська.
   Відповідно статті 122., Кодексу адміністративного судочинства України (КАСУ), адміністративна справа має бути розглянута і вирішена протягом розумного строку, але не більше місяця з дня відкриття провадження у справі, якщо інше не встановлено цим Кодексом.
   Провадження № 2а/200/175/15, по справі № 200/7679/15-а, було відкрито суддею Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська Кудрявцевою Т. О. 17 квітня 2015 року.
   30 квітня 2015 року мною була подана Уточнена позовна заява, на виконання ухвали судді Кудрявцевої Т. О. (від 17 квітня 2015 року, «про залишення без руху відповідної заяви»), щодо усунення недоліків.
   Судові засідання відбулися: 28 травня та 08 і 10 червня. Засідання, призначене на 16 червня, не відбулося по причині подання Відповідачем апеляційної скарги до Апеляційного адміністративного суду Дніпропетровська датованої 17 червня 2015 року (?). 19 червня Апеляційний адміністративний суд своєю ухвалою відхилив зазначену скаргу Відповідача.
   До цього моменту вищезазначена справа розглянута, але  всупереч статті 122. КАСУ, не вирішена. Затягування даної справи почалось з моменту отримання на руки першої ухвали суду і продовжується по-сьогодні.
   Відповідно до статті 92., Закону України «Про судоустрій і статус суддів», де чітко зазначені підстави та порядок застосування до судді дисциплінарної відповідальності, у разі, якщо суддя безпідставно затягує або не вживає заходів щодо розгляду заяви, скарги чи справи протягом строку, встановленого законом, зволікає з виготовленням вмотивованого судового рішення.
   На підставі всього вищезазначеного,

ПРОШУ:

-      За порушення норм чинного законодавства та затягування розгляду зазначеної справи, притягнути суддю Бабушкінського районного суду міста Дніпропетровська Кудрявцеву Тетяну Олександрівну, до дисциплінарної відповідальності.


27.07.2015                                                            Філіпенко С. В.  

1 коментар:

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -