- Український народ як носій суверенітету і єдине джерело влади може реалізувати своє право визначати конституційний лад в Україні шляхом прийняття Конституції України на всеукраїнському референдумі - з Рішення КСУ № 6-рп/2005 від 05.10.2005. Умисне невиконання службовою особою рішення ЄСПЛ, рішення КСУ та умисне недодержання нею висновку КСУ - карається позбавленням волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років – ч. 4 ст. 382 КК України -

четвер, 18 травня 2017 р.

Громада Дніпра відвідала недержавну виконавчу службу (відео + заява про відвід державного виконавця)

   Єдиним правоустановчим документом недержавної ДВС, виявилось… посвідчення начальника Чечелівського відділу державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, виписане на ім’я Сухова Ігоря Олеговича – начальника Красногвардійського відділу державної виконавчої служби Дніпропетровського міського управління.

   Чехарда чехардою поганяє))).
Матеріал по темі:

Виконавча служба Чечелівського району Дніпра підтвердила свій приватний статус (відповідь на скаргу і запит)


Більше деталей в відео:

                                                       Чечелівський відділ державної
                                               виконавчої служби міста Дніпра
                                               Головного територіального управління
                                               юстиції у Дніпропетровській області,
                                               49008, Дніпропетровська область,
                                               м. Дніпро, вул. Надії Алексеєнко,100
                                               Начальнику відділу: Сухову І. О..

                                                 Громадянка України, Українка:
                                                 Філіпенко Світлана Миколаївна,
                                           м. Дніпро, Дніпропетровська обл., 49055
               e-mail: svf2011@ukr.net

                                                     ЗАЯВА
                           про відвід державного виконавця
   У Чечелівському відділі державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області знаходиться відкрите державним виконавцем Цибульською А. В. виконавче провадження № 2289 від 05.04.2017 на судовий наказ № 204/2417/16-ц від 15.11.2016 року, що видав Красногвардійський районний суд міста Дніпропетровська, щодо стягнення на користь Комунального підприємства «Дніпроводоканал» Дніпропетровської міської ради заборгованості по оплаті послуг водопостачання та водовідведення в розмірі 10873,47 грн. та судовий збір у розмірі 689,00 грн.
   Згідно з положеннями Конституції в Україні визнається і діє принцип верховенства права. Конституція України має найвищу юридичну силу. Закони та інші нормативно-правові акти приймаються на основі Конституції України і повинні відповідати їй. Норми Конституції України є нормами прямої дії (ст. 8. КУ).

   Правовий порядок в Україні ґрунтується на засадах, відповідно до яких ніхто не може бути примушений робити те, що не передбачено законодавством. Органи державної влади та органи місцевого самоврядування, їх посадові особи зобов'язані діяти лише на підставі, в межах повноважень та у спосіб, що передбачені Конституцією та законами України (ст. 19. КУ).

   Кожен зобов'язаний неухильно додержуватися Конституції України та законів України, не посягати на права і свободи, честь і гідність інших людей. Незнання законів не звільняє від юридичної відповідальності (ст. 68 КУ).

   Відповідно до положень статті 2. Закону України «Про виконавче провадження» основоположними засадами виконавчого провадження є верховенство права, законність, диспозитивність, справедливість, неупередженість та обєктивність, а також гласність та відкритість судового провадження.

   Згідно з положеннями статті 23., даного закону, відвід виконавцю може бути заявлений стягувачем, боржником або їхніми представниками.

   З огляду на положення пункту 3 частини 4 статті 5. Закону України «Про виконавче провадження» державний виконавець не може виконувати рішення, якщо існує реальний або потенційний конфлікт інтересів.

   На моє глибоке переконання, конфлікт інтересів між мною, як єдиним легітимним джерелом влади, власником всього національного багатства в Україні (ст. 5. І 13 КУ) та представником недержавного (приватного) органу, яким є Чечелівський відділі державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області, в особі виконавця Цибульської А. В., полягає в бажанні недержавних (приватних) органів, увійшовши в злочинну змову та створивши незаконні схеми із утвореними в неконституційний спосіб органами, які називають себе державними, а у дійсності - узурпували судову та виконавчу гілки державної влади, - реалізувати бажання власної наживи, через ухвалене в незаконний спосіб недержавною установою з назвою «Красногвардійський районний суд міста Дніпропетровська» рішення, на користь створеного в неконституційний спосіб органу з назвою «Комунальне підприємство «Дніпроводоканал» Дніпропетровської міської ради», з яким у мене відсутні будь-які договірні відносини, бо це, було б злочином.

   Всі доказові матеріали, долучені до матеріалів виконавчого провадження № 2289 у вигляді поданих клопотань і додатків.    
   На підставі вищезазначеного, вважаю неможливим розгляд зазначеного виконавчого провадження державним виконавцем Цибульською А. В. та керуючись положеннями Конституції України, Цивільного кодексу України, Законів України «Про місцеве самоврядування в Україні», «Про державну виконавчу службу», «Про виконавче провадження», звертаюсь до начальника Чечелівського відділу державної виконавчої служби міста Дніпра Головного територіального управління юстиції у Дніпропетровській області Сухова І. О. і,
                                                    Прошу:

1.           Прийняти і розглянути дану Заяву по суті;
2.           У встановлений законом строк, поінформувати мене належним чином (у вигляді Постанови) про розгляд моєї Заяви.

    Зміст даної заяви, публікуватиметься на сайті «БАГНЕТ НАЦІЇ»: http://bagnetnacii.blogspot.com та на сайті «ПРАВОВИЙ РАДНИК ГРОМАДИ»: http://pravogromady.blogspot.com

    18 травня 2017 року                                                 Філіпенко С. М.


Представник (довірена особа):                                    Філіпенко С. В.


   А ось, копія нескріпленого Великою Державною Печаткою України Закону «Про виконавче провадження». 
   Закон - нечинний!!!




1 коментар:

Правові гіпотези БАР-гільдії

- Юридична особа публічного права створюється розпорядчим актом Президента України, органу державної влади, органу влади Автономної Республіки Крим або органу місцевого самоврядування. Стаття 81. Цивільного кодексу України -